Evenimentul Zilei > Monden > Parchetul Judecătoriei Buftea, pe urmele lui Călin Geambașu. Reacția cântărețului
Parchetul Judecătoriei Buftea, pe urmele lui Călin Geambașu. Reacția cântărețului

Parchetul Judecătoriei Buftea, pe urmele lui Călin Geambașu. Reacția cântărețului

Pentru interpretul de muzică ușoară Călin Geambașu problemele sunt departe de a se fi încheiat.

UPDATE

Călin Geambașu face precizări importante cu privire la acest subiect. Cunoscutul interpret prezintă într-un comunicat „Ordonanțele de Clasare pe care Angelica Cadar le-a atacat în Instanță și au precedat ancheta în curs”.

Astfel, susține Călin Geambașu, „conform deciziilor oamenilor legii și a unor anchete ce au durat aproape 2 ani, sunt absolut nevinovat! Două posturi de Poliție au spus asta, doi procurori de caz, doi prim-procurori și chiar ultimul judecător care a respins definitiv Apelul doamnei Angelica Cadar vizând aceste capete de acuzare”.

În concluzie, cântărețul precizează că „momentan nu este niciun dosar nou deschis, ci doar se va demara o anchetă la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea și prin DGASPC Ilfov (Protecția Copilului)”.

 


Cântărețul are pe rol un proces cu fosta parteneră, mama copilului său, însă situația nu doar că nu se clarifică, dar de la un termen la altul se complică și mai tare!

Conform cancan.ro, magistrații au respins la ultimul termen plângerea depusă de Angelica Cadar, fosta logodnică a lui Călin Gemabașu, dar instanța a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea! Cei doi, Geambașu și Cadar, sunt bănuiți de corupere sexuală a minorilor!

O anchetă socială amănunțită a fost dispusă și se speră că rezultatele ei vor lămuri lucrurile. Judecătorii au sesizat deja Direcția Generală de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov.

„În baza art. 341 alin. 6 lit. a N.C.pr.pen., respinge plângerea formulată de petenta Cadar Angelia în contradictoriu cu intimatul Geambașu Călin ca nefondată. Menține soluția de clasare a procurorului de caz din data de 08.05.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea în dosarul 5546/P/2018, precum și ordonanța prim-procurorului aceluiași parchet nr. 142/II-2/2019 din data de 25.06.2019. În vederea efectuării de cercetări față de numiții Cadar Angelica și Geambașu Călin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor, dispune sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov, în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele ce urmează a fi cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, cu referire la infracțiunea de corupere sexuală a minorilor”, au decis magistrații.