Evenimentul Zilei > Monden > Cadoul neașteptat pe care l-a primit Elena Udrea de ziua ei! A doua zi de Crăciun
Cadoul neașteptat pe care l-a primit Elena Udrea de ziua ei! A doua zi de Crăciun

Cadoul neașteptat pe care l-a primit Elena Udrea de ziua ei! A doua zi de Crăciun

Elena Udrea este una din cele mai cunoscute femei din România. Așa că orice postare a ei pe rețelele de socializare este comentată de sute și mii de oameni. Ceea ce s-a întâmplat și în ziua de Crăciun.

Elena Udrea este născută pe 26 decembrie. Așa că atunci când a postat în data de 25 decembrie pe Fb o fotografie cu soțul, Adrian Alexandrov și fetița lor, Eva Maria, a primit o serie întreagă de urări. Din cele peste 500 de comentarii doar o mică parte erau negative, restul fiind urări de Crăciun.

Câțiva știau că astăzi este ziua ei de naștere, așa că i-au urat și La mulți ani!

Cea mai amplă urare a aparținut unui foarte vechi admirator, Antonel Alexandresccu:

„Astăzi este ziua ta de naștere, ELENA, o zi care are și încărcătura spirituală pe care Crăciunul i-o conferă – fiind astfel sub semnul #divinității….
Se explică astfel de ce ești atât de specială, având locul tău bine definit în mentalul colectiv.
#EVA #MARIA va crește sub privirile iubitoare ale unei mame celebre, fapt care-i va aduce un mare plus în consolidarea personalității…
Să te bucuri fără sincope de familia ta frumoasă, bucuriile să-ți fie permanent tovarășe de viață și sănătatea să nu te părăsească niciodată, #Elena#LA #MULȚI #ANI !”.

În repetate rânduri, Elena Udrea a spus că cel mai important cadou pe care l-a primit în această viață a fost nașterea Evei Maria: „Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.”

În data de 20 septembrie, la Mănăstirea Caşin din Capitală, Elena Udrea şi Adrian Alexandrov au creştinat-o pe micuţa Eva Maria.