Evenimentul poartă numele de „Best Of” şi este un concert dedicat Zilei Femeii, acest lucru neînsemnând că domnii nu se vor putea bucura de melodiile celebrului italian, artistul având foarte mulţi fani şi printre bărbaţi. Conform unui comunicat de presă, mulţi bărbaţi au cumpărat zilele acestea bilete pentru a le face cadou persoanelor iubite şi pentru a se bucura împreună de muzica îndrăgitului italian.

La petrecerea de la Sala Polivalentă sunt aşteptate duminică, începând cu ora 19.00, toate simpatizantele artistului, cărora acesta le va dedica undele dintre cele mai iubite piese ale sale, „L’Italiano“, „Serenata”, dar mai ales melodii special compuse pentru femei. De-a lungul timpului, Toto Cutugno a interpretat mai multe piese dedicate femeii, "Stasera Parliamo Di Donne" fiind cea mai cunoscută dintre ele.

Toto Cutugno le-a transmis şi un mesaj fanelor sale, în care le transmite un sărut virtual, le urează o primăvară frumoasă, plină de iubire şi de noroc şi le invită la concertul sau de la Cluj-Napoca, din 13 Martie, care, promite el – va fi o petrecere fantastică:

Cei care încă nu şi-au rezervat un loc în sală pot achiziţiona bilete de la casieria Sălii Polivalente, de la librăria Librarium Universităţii, de la agenţia de bilete a Teatrului Naţional, de la standul Ticketnet din Cora, de la standul Ticketevent din Iulius Mall, de la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio şi din agenţiile TUI TravelCenter. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi TICKETNET.ro.