Evenimentul Zilei > Politica > Bușoi: Salarizarea și regimul incompatibilităților, temele abordate în Liga Aleșilor Locali ai PNL, la Brașov
Bușoi: Salarizarea și regimul incompatibilităților, temele abordate în Liga Aleșilor Locali ai PNL, la Brașov

Bușoi: Salarizarea și regimul incompatibilităților, temele abordate în Liga Aleșilor Locali ai PNL, la Brașov

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, a declarat, într-o conferință de presă, că printre temele abordate în cadrul Ligii Aleșilor Locali ai PNL, de la Brașov din intervalul 26-27 august, se vor număra regimul incompatibilităților și salarizarea aleșilor locali.

"Cea mai importantă temă dezbătută astăzi este legată de organizarea Ligii Aleşilor Locali ai PNL, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, joi şi vineri, la Braşov. (…) Sunt toţi primarii, preşedinţii de consilii judeţene, care se vor reuni cu conducerea partidului, cu parlamentarii, cu europarlamentarii, mulţi dintre ei pentru prima dată în calitate de aleşi locali. (…) Vor fi câteva discuţii importante care ţin de Statutul primarilor şi Statutul aleşilor locali. O mai bună clarificare a regimului incompatibilităţilor, care, în acest moment, generează multe confuzii şi multe probleme administrative şi în instanţe, evident în contencios-administrativ. În bună măsură, integritatea şi performanţa trebuie să vină cu un nivel adecvat al salarizării, evident, la nivelul României, şi în comparaţie cu alte categorii cu responsabilităţi asemănătoare", a afirmat Cristian Buşoi. 

Liderul PNL București  a adăugat că în cadrul Comisiei politice a PNL, desfăşurată marţi, s-a discutat şi agenda începutului de sesiune parlamentară. 

"Săptămâna viitoare, probabil în aceeaşi zi cu Biroul Politic Naţional de miercuri, va avea loc o întâlnire cu grupurile parlamentare ale PNL şi vor fi puse la punct principalele priorităţi legislative ale acestei sesiuni, ţinând cont că ea va fi marcată de alegerile parlamentare care vor avea loc la începutul lunii decembrie, dar şi chestiunile politice ce vor fi pe agenda Parlamentului în primele săptămâni", a concluzionat Cristian Buşoi. 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: