Bunica Aspazia, declarație neașteptată despre divorțul lui Cătălin Bordea

Bunica Aspazia, declarație neașteptată despre divorțul lui Cătălin Bordea Cătălin Bordea. Sursa foto: Facebook

Deloc surprinsă de hotărârea Liviei, bunica lui Cătălin Bordea a privit partea plină a paharului. Comediantul are toată viața în față pentru a-și reface viața. În acest sens, a dat-o ca exemplu chiar pe fiica ei, mama lui Cătălin, care a trecut prin cinci mariaje.

După o poveste de dragoste care a ținut aproape 10 ani, Cătălin Bordea și fosta sa parteneră au luat-o pe drumuri seprate. Vestea a venit ca un șoc și pentru femeia care i-a fost ca o mamă, bunica Aspazia, după cum a susținut Bordea în repetate rânduri.

Cătălin Bordea despre divorțul de Livia

Cătălin Bordea a mai primit o lovitură din partea destinului. După ce a fost abandonat de tată în autobuz, acum vedetă trăiește o adevărată drama. Fosta lui șoție, Livia a fugit cu Spike, cel mai bun prieten al comediantului. Vestea ar fi primit-o pe vremea cănd asistentul lui Capatos era concurent la emisiunea Asia Express.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deși a refuzat să ofere prea multe detalii din culisele divorțului, Cătălin Bordea a decis în cele din urmă să spună lucrurilor pe nume în cadrul emisiunii moderată de Capatos. Printre altele, comediantul a vorbit și despre reacția pe care a avut-o bunica Aspazia când a aflat că divorțează.

„Ești majoretă pe lângă restul din familia asta”

Deloc surprinsă de hotărârea Liviei, bunica lui Cătălin Bordea a privit partea plină a paharului. Comediantul are toată viața în față pentru a-și reface viața. În acest sens, a dat-o ca exemplu chiar pe fiica ei, mama lui Cătălin, care a trecut prin cinci mariaje.

„Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis bunica mea. Ea  încă are gândirea aia de la țară, care „Hai lasă, un drac mort… o casă nouă”, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț. Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3. Tu una, mai ai să-i ajungi. Ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă”, a povestit Cătălin Bordea la Xtra Night Show.

Spike, Cătălin Bordea, Livia

Sursă foto Instagram

Cătălin Bordea despre relația pe care o are cu părinții Liviei

Cătălin Bordea a adus în discuție și relația pe care o are cu foștii săi socri. Comediantul este conștient de faptul că socrii lui nu au nicio implicare în decizia Liviei de a începe o nouă viață alături de Spike. Le-a mulțumit că l-au primit în familia lor și că l-au tratat pe propriul lor copil, însă nu a mai vorbit cu ei pe toată durata divorțului.

„N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost ”Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement.

Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate. Le spuneam ”tată” și ”mamă” și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața”, potrivit Cancan.