Evenimentul Zilei > Politica > Bufnițele lui Ghiță au ajuns la Ion Cristoiu
Bufnițele lui Ghiță au ajuns la Ion Cristoiu

Bufnițele lui Ghiță au ajuns la Ion Cristoiu

SIlviu Mânăstire și Ion Cristoiu l-au avut invitat în studioul de la B1, marți seara, pe deputatul Sebastian Ghiță. Tema discuției s-a învârtit în jurul prieteniei dintre Ghiță și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi
S-a discutat despre întâlnirile dintre cei doi, despre celebra întâlnire din vie, iar Ion Cristoiu l-a luat la întrebări pe Ghiță și a făcut lumină în ceea ce privește relația din trecut dintre deputat și șefa procurorilor. Sebastian Ghiță a declarat că a fost vorba de o relație de familie, soția sa participând la întâlnirile cu Laura Codruța Kovesi. Astfel, umbra și insinuările privind o posibilă relație amoroasă între cei doi a fost spulberată.
La emisiune, cel care a dezvăluit adresa de mail secretă a Codruței Kovesi – ”cucuveaua mov” – a venit cu cele două bufnițe despre care spune că i-au fost dăruite de șefa DNA, cu ani în urmă. La plecarea din studio, deputatul i-a dăruit cucuvelele lipite lui Ion Cristoiu, spunându-i că e sigur că vor sta bine la el acasă, deoarece acolo nu crede că va veni cineva să facă percheziție.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: