Zeci de mii de spectatori sunt așteptați la întâlnirea de astăzi cu legendara trupă Queen, care va cânta, pentru prima dată cu Adam Lambert în România. Show-ul din Piaţa Constituţiei se anunță exploziv, cu aproximativ 40.000 de spectatori. Accesul în piață se va face prin intrările din Bd. Libertății și Bd. Regina Maria, începând cu ora 16.00. În deschidere, de la ora 18.00, vor cânta Electric Pyramid, Jeremy și Grimus. „Queen + Adam Lambert” vor încânta fanii timp de două ore, cu jocuri de lumini și hituri precum „Somebody to Love”, „We Are The Champions” și „We Will Rock You”, de la ora 21.00. Din cauza zgomotului puternic, organizatorii nu recomandă aducerea copiilor mici. Povestea La aproape 25 de ani de la pierderea lui Freddie Mercury, trupa britanică Queen l-a întâlnit pe Adam Lambert, în finala American Idol. Colaborarea începută în 2009, continuă cu un show memorabil pe scena MTV Europe Music Awards. Din 2014, Lambert devine nelipsit din formula live a trupei, alături de care, în SUA, a primit titlul „Trupa Anului”. În această formulă, artiștii au susținut 21 de concerte, dintre care 15 în Europa și șase în Asia.

Info trafic

● Traficul rutier va fi res tric ționat în zonă, până mâine la ora 6.00.

● Circulația rutieră va fi închisă pe bd. Unirii, ambele sensuri, între bd. I.C. Brătianu și Piața Libertății, și pe bd. Libertății, între Calea 13 Septembrie și bd. Națiunile Unite.

● RATB nu va suplimenta transportul în comun, iar liniile afectate vor funcționa pe trasee modificate:

– Linia 136 – traseu de bază între terminalele „C.E.T. Vest Militari” și ,,Piața Arsenalului”, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Izvor, Bd. B.P.Hașdeu, Splaiul Independenței, cu întoarcere la Podul Izvor prin Splaiul Independenței, Pod Hașdeu, Bd. B. P. Hașdeu, Str. Izvor, Calea 13 Septembrie, Șos. Pandurilor.

– Linia de noapte N121 – traseul de baza între terminalul „Zețari” și Piața Arsenalului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Izvor, Bd. B.P.Haşdeu, Pod Hașdeu, Splaiul Independenţei, până la Piața Unirii.

Bilete scumpe

Locurile au fost puse în vânzare de la începutul lunii decembrie a anului trecut, iar organizatorii evenimentului spun că s-au vândut în totalitate. Mai mult, ieri, în urma ultimelor modificări în configurația producției, au fost suplimentate locurile în categoria Gazon B, în număr limitat de 200 de locuri. Biletele costă 141 de lei și se pot cumpăra de la casa deschisă la intrarea din Bd Libertății. Cel mai scump bilet, la „Tribune”, costă 597 de lei. Costul unui poster, 100 de lei.

Te-ar putea interesa și: