BRomania, dezvăluri despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră: Mi-am luat pumni în cap

BRomania, dezvăluri despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră: Mi-am luat pumni în cap Sursa foto: Instagram

Matei Dima alias BRomania povestește despre cum a reacționat la valul de hate cu privire la pelicula „Teambuilding”, dar și despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră. A anunțat și când va fi lansat noul său film.

Matei Dima cunoscut publicului ca și BRomania a dat lovitura cu pelicula „Teambuilding” și are deja în plan alte două producții cinematografice. El a vorbit deschis despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul carierei, de cum a încasat pumni pe platoul de filmare, dar și despre criticile cu privire la cel mai vizionat film românesc din toate timpurile.

Succes uriaș

„Teambuilding“ este pelicula cu cele mai mari încasări în cinematografe din ultimii 30 de ani (4,65 milioane de dolari). Marea dispută online a apărut însă doar după ce pelicula a apărut pe Netflix, pe 1 ianuarie 2023. Au fost destul de mulți cei care au criticat filmul și au considerat că limbajul a fost prea vulgar sau că glumele nu au fost deloc bune. Scenariul este scris de Alex Coteț, iar regia este semnată de Matei Dima, Micutzu și Alex Coteț.

„Noi suntem demult prezenți pe internet și ne-au ajutat acei ani în care ne-am luat-o grav. Asta nu e prima pe care ne-o luăm și de aia eram pregătiți 100%, iar pe mine mă bucură pentru că știu că e un produs foarte bun. Genul ăla de comentarii te deranjează atunci când tu te gândești că ai greșit ceva și nu e cazul“, a spus Matei Dima.

Ne puteți urmări și pe Google News

BRomania recunoaște că filmul este unul comercial, dar spune că  latura financiară este importantă. Nu se câștigă bani frumoși din firmele de artă. „Mereu vedeam la alții și îmi doream și eu. Îmi place să fac lucruri mai comerciale care îmi aduc și un beneficiu financiar. În ultimul timp, au început să apară tot mai multe producții, mai mult sau mai puțin comerciale. Dar ce e mai important e că avem o industrie în sfârșit! Competiția e foarte bună și te face să vrei să fii mai bun“, a mai spus Matei Dima.

Film de acțiune

BRomania nu a avut însă timp să se odihnească după „Teambuilding“. În primăvară va fi lansată producția „Haita de acțiune“, iar Matei Dima spune că a aflat pe pielea sa că arta cere sacrificii.

„E o comedie cu foarte mult suflet, are și o poveste drăguță, iar rolul e ceva ce vreau să joc de mic – un polițist naiv. E extraordinar rolul pentru mine și joacă foarte bine toată lumea. Și avem pentru prima oară într-un film românesc, pe care îl văd eu, acțiune, foarte multe cascadorii. Mi-am luat bătaie, o să mai povestesc când se apropie filmul cum mi-am luat pumni în cap“, a mai spus Matei Dima. Tot în primăvară vor începe filmările și la „Miami Bici 2“, potrivit cancan.ro.