Evenimentul Zilei > Actualitate > DECIZIE ȘOC. Britney Spears RENUNȚĂ la CARIERĂ. Toate CONCERTELE au fost ANULATE
DECIZIE ȘOC. Britney Spears RENUNȚĂ la CARIERĂ. Toate CONCERTELE au fost ANULATE

DECIZIE ȘOC. Britney Spears RENUNȚĂ la CARIERĂ. Toate CONCERTELE au fost ANULATE

Cântăreaţa americană Britney Spears a anunţat că a hotărât să renunţe pentru o perioadă nedeterminată la cariera sa artistică pentru a putea fi alături de tatăl ei, într-o perioadă în care acesta se află în convalescenţă după o afecţiune gravă, informează vineri Press Association.

Prințesa muzicii pop a declarat că doreşte să îi sprijine pe membrii familiei sale, întrucât şi aceştia au sprijinit-o întotdeauna. Ea a dezvăluit că a decis să îşi amâne turneul în sistem de rezidenţă intitulat „Britney: Domination”, pe care urma să îl susţină în Las Vegas.

De asemenea, vedeta le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul lor în perioada în care tatăl ei a fost bolnav. 

Jamie Spears, tatăl cântăreţei americane, a suferit o ruptură de colon şi a fost supus unei complicate operaţii chirurgicale în Las Vegas. După 28 de zile petrecute în spital, el a fost externat şi în prezent îşi petrece convalescenţa la domiciliu.

De asemenea, Britney Spears a anunţat că îşi amână toate angajamentele sale oficiale în perioada în care va rămâne alături de tatăl ei.

Medicii se aşteaptă ca tatăl vedetei americane să beneficieze de o recuperare completă.

Reprezentanţii cântăreţei Britney Spears au precizat că fanii care se află în posesia unor bilete pentru show-urile afectate de decizia vedetei pop vor beneficia de o achitare integrală a contravalorii acestora.