Evenimentul Zilei > Politica > BREAKING NEWS. Fostul ministru Ilan Laufer, accident teribil pe A2!
BREAKING NEWS. Fostul ministru Ilan Laufer, accident teribil pe A2!

BREAKING NEWS. Fostul ministru Ilan Laufer, accident teribil pe A2!

Fostul ministru social-democrat Ilan Laufer a fost la un pas de moarte miercuri seara, mașina în care se afla fiind implicată într-un grav accident rutier petrecut pe autostrada A2.

Fost ministru PSD, Ilan Laufer a pornit pe un alt drum politic și a fondat, împreună cu Alexandru Coita, Platforma Social-Liberală (PSL).

De altfel, cei doi erau împreună în mașina care a fost implicată într-un accident pe A2 București-Constanța.

Pe pagina de Facebook, Ilan Laufer a apucat să scrie că este în afara oricărui pericol, și el, și Alex. „Suntem teferi. Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanța și practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecție pentru animale și ne-a sărit în față un biet cățel pe care nu îl puteam evita decât cu prețul vieții noastre”.

Laufer se arată indignat de faptul că, „în anul 2020, în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar și acelea puține care sunt nu respectă minime norme de siguranță rutieră, punând în pericol viețile oamenilor și animalelor”.

Implicați într-un proiect intitulat „Turul României 10 în 10”, cei doi co-fondatori ai PSL anunță că vor renunța la „turneul” propus, „fiind obligați să ne întoarcem de urgență la București. Ne pare nespus de rău că nu mai putem fi în această seară la Constanța. Mâine la Tulcea și Brăila vom fi live prin videoconferință, iar autocarul și echipa vor fi alături de voi în teren”.