Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking NEWS! Adevărul despre CUM A MURIT STELA POPESCU! Declarații exclusive. ARȘINEL ȘI DAN PUICAN au spus ADEVĂRUL! „Părul ei roșcat…”
Breaking NEWS! Adevărul despre CUM A MURIT STELA POPESCU! Declarații exclusive. ARȘINEL ȘI DAN PUICAN au spus ADEVĂRUL! „Părul ei roșcat…”

Breaking NEWS! Adevărul despre CUM A MURIT STELA POPESCU! Declarații exclusive. ARȘINEL ȘI DAN PUICAN au spus ADEVĂRUL! „Părul ei roșcat…”

Invitați în platoul emisiunii „Prieteni de la 11”, fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican și partenerul ei de scenă, Arșinel, au făcut declarații cutremurătoare. Au dezvăluit cum a murit marea artistă!

Arșinel: „Stela ne așteaptă. Tristețea pe care o adunăm noi zi de zi a ieșit la suprafață. Plângea și cerul, plângeam și noi. E foarte greu fără Stela. 40 de ani am fost împreună, am interpretat împreună… ”, a spus actorul cu glas tremurat și cu ochii înlăcrimați.

Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, a vorbit despre artistă plângând: „Stela a fost iubirea mea. Ieri a fost o zi foarte tristă pentru mine. În noiembrie 1960 ne-am căsătorit. În noiembrie 2018 a trebuit să ma duc la mormântul ei să-i aprind o lumânare. Am făcut o pomană la un cămin de nevoiași, erau vreo 40 de oameni care nu aveau ce mânca… Și am împărțit pentru sufletul lui Stela. L-am pomenit și pe tatl ei, Vasile, și pe mama ei Valentina. Și pe soțul ei, Puiu Maximilian, l-am trecut pe pomelnic. Noiembrie a fost un blestem pentru mine. Și azi cred ca daca la evenimentul din noiembrie 2017, unde i s -a decernat un premiu, daca ar fi fost un medic in sala, Stela ar fi fost si acum in viata si n-am fi venit aici sa vorbim despre ea la trecut.  Am visat-o acum 2 saptamani. Mi-a zis „Dar tu crezi ca am murit?” Avea părul ei roscat, multe fire erau albe. I-am zis, „de ce nu te duci la coafor?” Ea avea o coafeza, doamna Cati, si a ramas surprinsa. Si am facut o pomana a doua zi. Am fost foarte bulversat. Spiritul ei mai circula între noi”, a povestit Dan Puican

Cum a murit Stela, declarații în premieră!

Arșinel: „În ziua în care a murit o sunasem de dimineață ca să ne întâlnim să discutăm desre un spectacol la Chișinău. N-am mai apucat… N-am crezut că a murit”

Dan Puican: „Dmnul Duru… Datorită lui a fost găsită de fiica ei adoptivă, pentru că el a sunat-o toată ziua. Eu cred că a murit cel puțin cu o zi înainte. El a sunat-o toată ziua de miercuri și nu a răspuns. Atunci a sunat-o pe Doina. În seara evenimentului a murit. Nu se schimbase. Au găsit-o în ușă. Vecina ei a spus că toată ziua de miercuri lumina a fost aprinsă”.