În urmă cu două zile, avocatul Angelinei a spus că actorul american nu a plătit „niciun sprijin semnificativ pentru copii” de când a depus divorţul în 2016. Însă, a doua zi, reprezentanții lui Brad au afirmat că actorul a plătit mai mult de 1,3 milioane de dolari şi i-a împrumutat 8 milioane de dolari lui Jolie, pentru a o ajuta să cumpere o casă, totul dovedit într-un act depus la instanță.

Tot avocații lui Brad au mai susținut, în aceleași documente, că ceea ce încearcă Angelina, de fapt, este „un efort subtire pentru a manipula si asigura acoperirea mediatică”.

Altfel, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008, informează Mediafax.

 

Te-ar putea interesa și: