Evenimentul Zilei > EVZ Special > Destin șocant. Politician de renume al României, la munca de joc
Destin șocant. Politician de renume al României, la munca de joc

Destin șocant. Politician de renume al României, la munca de joc

Cristian Boureanu plătește scump pentru condamnarea din dosarul de ultraj care i s-a deschis după ce a agresat un polițist.

Fostul deputat ajunge la munca de jos, fiind trimis să lucreze la „spații verzi” timp de 100 de zile, anunță wowbiz.ro. Cristian Boureanu a fost condamnat într-un dosar deschis pentru loviri și injurii aduse unui polițist, iar judecătorul delegat l-a trimis să se „îndrepte” prestând muncă în folosul comunității.

Secția de executări penale a Judecătoriei Sectorului 1, prin judecătorul delegat pentru cazul „Boureanu”, a solicitat ca fostul deputat să presteze muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 1 sau Sector 2. Cum cererea a fost admisă, iar Cristi Boureanu nu mai are cale de atac, fostului politician nu-i rămâne altceva de făcut decât să se prezinte la fie la ADP 1, fie la ADP 2, în vederea ispășirii pedepsei.

Reamintim că magistrații Curții de Apel București l-au condamnat pe Cristi Boureanu, în mai 2018, la un an și 9 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj. Fostul deputat este plasat sub supraveghere pentru următorii 3 ani, iar complementar va trebui să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probațiune București.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: