Botezatu, din nou pe masa de operație? Intervenție secretă în Turcia

Botezatu, din nou pe masa de operație? Intervenție secretă în Turcia

Cătălin Botezatu nu a scăpat definitiv de problemele de sănătate.

Cunoscutul designer se întoarce în Turcia pentru a cincea oară la clinica Acibadem, acolo unde s-a operat de cancer la colon! „Prima intervenție a durat nu mai puțin de cinci ore și jumătate, iar celelalte au fost și ele destul de dure pentru organism. Din fericire, tumora a fost îndepărtată”, povestea Cătălin Botezatu despre intervențiile chirurgicale suferite până acum.

Pentru o vreme, totul a decurs conform planului, iar Botezatu și-a recăpătat optimismul. „Sunt OK, dar mă sperie durerile. Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge, care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine. Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă”, afirma creatorul de modă nu cu mult timp în urmă.

Totuși, lucrurile nu sunt chiar atât de simple, iar Cătălin Botezatu va ajunge din nou în Turcia, la clinica Acibadem, notează wowbiz.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dezvăluie chiar el despre ce este vorba: „Eu mă simt bine acum, am putut să îmi fac nu mai puțin de nouă prezentări de la revenirea în țară. Cu toate acestea, trebuie să am grijă de sănătatea mea și să țin cont de ce spun doctorii. Din acest motiv, peste două săptămâni, trebuie să mă duc la clinică pentru o nouă rundă de investigații și tratamente la colon. Sper ca totul să fie OK, întrucât chiar simt că am depășit momentele grele”.