Evenimentul Zilei > Sport > Boris Becker o compară pe Emma Răducanu cu un unul dintre cei mai mari sportivi din istorie. Curg laudele la adresa britanicei
Boris Becker o compară pe Emma Răducanu cu un unul dintre cei mai mari sportivi din istorie. Curg laudele la adresa britanicei

Boris Becker o compară pe Emma Răducanu cu un unul dintre cei mai mari sportivi din istorie. Curg laudele la adresa britanicei

Și Boris Becker a fost încântat de evoluțiile uimitoare reușite de Emma Răducanu la US Open și a comparat-o cu unul dintre cei mai mari sportivi din istorie.

Curg laudele pentru Emma Răducanu după performanța uluitoare reușită de sportiva din Marea Britanie. Jucătoarea de tenis cu tată român a câștigat, sâmbătă seara, US Open, după ce a învins-o în finală pe canadianca  Leylah Fernandez, în două seturi, scor 6-4, 6-3. Germanul Boris Becker, una dintre legendele „Sportului Alb”, a comparat-o pe Emma Răducanu cu legendarul boxer Muhammad Ali.

Boris Becker a comparat-o pe Emma Răducanu cu Boris Becker

„Urmărind-o pe Emma Răducanu la US Open mi-am amintit despre caracterizarea făcută lui Muhammad Ali: zboară ca un fluture, înțeapă ca o albină. Dacă e să scot ceva în evidență la jocul ei, este deplasarea. Parcă plutește, lovește mereu din poziția ideală.

Am trecut și eu prin ce trece ea acum, o finală de Grand Slam la o vârstă foarte fragedă. Sfatul meu este să lase natura să își urmeze cursul. Îmi place și de Leylah Fernandez, dar favorita mea din finală este Răducanu.

Emma a fost la cel mai înalt nivel. Nu a avut momente de cădere. Servește mai bine decât adversara, clar se deplasează mai bine”, a scris Becker într-un editorial publicat de cotidianul Daily Mail.

Va urca pe locul 24 în WTA

După acest triumf epocal, Emma Răducanu va urca pe locul 24 în ierarhia mondială. Ea a început turneul pe poziția 150. „Vreau să o felicit pe Leylah și echipa ei, a jucat un tenis incredibil, a învins câteva dintre jucătoarele de top din lume, nivelul ei a fost foarte bun. Sper să ne mai înfruntăm în alte multe finale.

Am petrecut 3 săptămâni în New York… echipa mea mi-a fost alături, lor și celor de acasă le mulțumesc tuturor pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor din New York, m-ați făcut să mă simt ca acasă, m-am simțit foarte bine să joc în fața voastră. A fost comemorarea unui moment atât de dificil, sper ca eu și Leylah să vă fi oferit un spectacol frumos astăzi”, a spus Răducanu la final.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: