Răsturnare de situație! Bona filipineză a cuplului Vanghelie-Mizil este o victimă!

Răsturnare de situație! Bona filipineză a cuplului Vanghelie-Mizil este o victimă!

Răsturnare de situație în cazul bonei filipineze acuzată că ar fi furat din casa lui Marian Vanghelie și a Oanei Mizil. Judith Pamonang se transformă din hoață, în victimă.

La două zile după ce s-a aflat că bona i-a furat pe cei doi, au apărut informații potrivit cărora totul ar fi doa o invenție și că Judith Pamonang nu a furat nimic, potrivit Spynews.ro.

Ba mai mult, bonei din Filipine i s-ar fi înscenat jaful de 20.000 de euro chiar de cei care fac acuzații.

Președintele comunității filipineze în România, Rouen Tiocson Reyes, a declarat în cadrul emisiunii "Xtra Night Show" că Judith nu a furat nimic din casa cuplului Vanghelie- Mizil. Totul a fost înscenat de nepoata lui Serghei Mizil şi a lui Marian Vanghelie, care ar fi inventat totul în momentul în care au aflat că ea nu a plecat din România.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Este foarte trist pentru noi, comunitatea filipineză este acuzată! Judith nu a furat nimic, am vorbit cu ea, asta mi-a spus!. A întrebat-o pe Oana Mizil dacă poate pleca să îşi găsească un alt angajator. Ea şi-a scris demisia de două ori. Oana Mizil i-a spus bonei că dacă pleacă, trebuie să îi plătească toate cheltuielile pe care ea le-a făcut atunci când a angajat-o: viză, documente, bilet de avion etc. Oana m-a sunat înainte de a merge la televizor. Apoi am rămas surprins când am văzut-o pe sticlă. M-a sunat şi după intervenţia în direct şi mi-a spus că nu acuză comunitatea filipineză. Eu, personal, am avut o problemă după acest scandal. S-au publicat minciuni şi noi, filipinezii, suferim! A trebuit să rezolv o problemă personală, legată de permisul meu şi al soţiei mele în România, şi am experimentat discriminarea după acest scandal. Staţi puţin, le-am spus, nu ne implicaţi într-un proces prin publicitate. Nu putem să tratăm pe cineva ca şi cum ar fi vinovat când nici măcar nu este un proces”, a declarat Reyes.

"Se încurcă ancheta. E normal să ţii cu ele, dar nu e normal.", a spus Serghei Mizil în cadrul emisiunii "Xtra Night Show".

Oana Mizil și fostul edil de la sectorul 5, Marian Vanghelie, au anunțat că merg la Poliție pentru a depune plângere împotriva bonei filipineze, angajată în urmă cu opt luni și care le-ar fi sustras bunuri și bani din locuință. 

Filipineza ar fi furat din casa fostului primar un ceas de 20.000 de euro, două inele cu diamante și o sumă de bani. Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au alarmat sâmbătă seară, când au observat că angajata lor, o filipineză în vârstă de 46 de ani, nu mai vine acasă. Atunci și-au dat seama că s-a întâmplat ceva și, la o primă căutare, au realizat că le-au dispărut bijuterii, un ceas de valoare și două inele cu diamante. Cei doi au anunțat că vor depune plângere împotriva filipinezei. Potrivit unor surse apropiate familiei lui Marian Vanghelie, bona filipineză ar fi încercat să părăseacă țara în cursul zilei de duminică. „Această bonă a fost adusă pe încredere. Această fată s-a dovedit a fi o hoață. Eu, din neglijență, am omis să o verific înainte, dar am aflat aseară că mai fugise de la două familii înainte. Nu știu să vă spun exact suma, dar este una mare. Mi s-au furat două inele, un ceas și niște bani. Inelele erau ambele prețioase, ceasul este de la o firmă bună. Este o sumă mare”, a declarat Oana Mizil, la România TV.