Sursele susțin că starea celor mai puternici impresari ai României este stabilă în acest moment și evită contactul cu orice persoane. Victor Becali are vârsta de 59 de ani, în timp ce Giovanni Becali are 68 de ani.

Cei doi fraţi impresari au fost testaţi pozitiv

Fotbalul românesc a avut două focare mari de COVID-19, la CFR Cluj şi FCSB, dar au existat sau există încă infectări la U Craiova sau Dinamo. Este şi cazul celor doi fraţi Becali, Giovanni şi Victor, care, scrie sport.ro, au efectuat un test de Coronavirus şi rezultatul a fost pozitiv.

Cei doi au fost testați într-o nouă zi cu peste 3000 de cazuri depistate în România. Vestea îi dă motive de îngrijorare și lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB locuiește chiar lângă Giovanni, dar în ultima perioadă nu a intrat în contact cu vărul său.

Victor Becali a ales să iasă din viața publică în ultimul timp, în timp ce fratele său, Giovanni a revenit puternic în lumea impresariatului și a rezolvat cel mai tare transfer al verii în fotbalul românesc: Valentin Mihăilă la Parma, pentru suma de 8,5 milioane de euro.
„Noi nu trebuie să ne avântăm prea mult. Am bătut Austria, am făcut egal cu Irlanda de Nord acasă, meritam să câștigăm. Am bătut Austria, calificată la Campionatul European. Nu mai au chef de această Ligă a Națiunilor. Austria a jucat fără 4-5 titulari, oameni de bază. Aici ne-am păcălit noi că ne vom califica. Dacă îi băteam pe islandezi, nu câștigam cu ungurii. Islandezii au de 10 ani o echipă națională. Acești bătrâni vor mai juca un turneu final, vă spun eu”, a spus Ioan Becali, la Digi Sport.

Odată ajuns în Italia, Mihăilă este privit cu speranță de Parma. Fosta câștigătoare a Cupei UEFA vrea să îl vândă pentru mai mult de 24 de milioane de euro, depășind astfel recordul stabilit de Adrian Mutu.

„Eu l-am prezentat unor scouteri, prieteni de-ai mei de la Parma. L-au studiat în aproape toate meciurile, au făcut un raport bun și au zis că au nevoie să investească. Parma a cumpărat mai mulți jucători, are un proprietar american. A văzut ce bază au, ce pretenții au pentru viitor. Tot de la Parma a plecat și Mutu pe 24 de milioane și speră să îl vândă și pe el pe mai mult.

La 20 de ani pare matur, foarte matur. El deja a început să schimbe câteva cuvinte. Am lăsat pe cineva acolo să îi găsească o casă, să îi deschidă un cont și așa mai departe. Au plecat de la 5 milioane și jumătate și au ajuns la 8,5 milioane net. El este încă tânăr, crud, are tot viitorul în față. Le-am spus să îl urmărească. Sunt niște scouteri profesioniști, s-au dus peste tot, chiar și la meciurile fără spectatori ei au intrat acolo și au văzut.

Acest jucător e pentru un proiect de viitor, ei văd în el un jucător de 40-50 de milioane. Transferul s-a făcut în ultimele 48 de ore. Pe 5 s-au închis transferurile”, a spus Giovanni Becali.