Tânărul, chiar dacă are numai patru piese pe Youtube, a reuşit să adune mai  mult de 5 milioane de vizualizări.

Adrian Thiess, om de afaceri şi cunoscut mason, chiar unul dintre masonii respectați din România, s-a implicat în scandalul din showbiz și a vorbit în premieră despre cearta grea dintre protejatul său, Abi Talent, și Alex Velea.

Thiess a afirmar recent că situația este delicată și, implicit vorbele grele pe care și le-au aruncat cei doi artiști nu îi avantajează.

„Tot acest așa-zis conflict este unul infantil și nu onorează niciuna dintre părți. Lui Abi evident că i-am spus asta, cu Alex Velea nu am avut plăcerea să mă cunosc și nu îmi premit să emit păreri prin intermediul unor terți și nici nu dau lecții de bună purtare nimănui în general cu excepția copiilor mei”, a declarat Adrian Thiess.

fiul său va lansa o colaborare împreună cu Abi Talent iar proiectul muzical se anunță a fi unul demențial.

Pentru fanii lui Abi Talent, omul de afaceri a mai spus că fiul său va lansa  melodie împreună cu Abi Talent, iar proiectul muzical se anunță a fi unul demențial.

„Abi are un proiect în lucru cu fiul meu, Elias, ei fiind, de fapt, și prieteni; fiul meu fiind și el unul din exponenții acestui gen de muzică din România, chiar dacă la milioane de vizualizări distanță de prietenul său, Abi”, a mai dezvăluit Adrian Thiess, potrivit romaniatv.net