Cel mai titrat tehnician român din toate timpurile se întoarce la Rapid! Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 și omul din umbră al reactivării clubului giuleștean, anunță că „Il Luce” „va veni sută la sută la Rapid!”.

Echipa lui Daniel Pancu a pierdut sâmbătă, la Constanța, în Liga 2. Luni, la formația „alb-vișinie” vor avea loc o serie de schimbări extrem de importante. Prin culise se discută inclusiv de schimbarea lui „Pancone”, personaj tot mai criticat în interiorul clubului.

Dan Tudorache spune că luni va avea discuția finală cu Mircea Lucescu, după care un anunț oficial va fi făcut. „Mircea Lucescu va veni, sută la sută, la Rapid. Asta pot garanta! Ma văd luni cu domnia sa, totul e în regulă. Deja nu se mai poate! Am înțeles că am pierdut iar, lucru regretabil. Nu știu ce a făcut Mioveni, dar luni se vor clarifica multe”, a spus Dan Tudorache pentru prosport.ro.

Din câte se pare, Lucescu va coordona toată activitatea clubului Rapid, inclusiv echipa mare!

„Il Luce” (74 de ani) a mai fost antrenor la Rapid între 1997 și 2000, cu o pauză de câteva luni, în 1999, când a plecat la Inter Milano, în Serie A.