Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă în cazul milionarului „otrăvit”! A apărut fiica nelegitimă a lui Costi Dinescu. EXCLUSIV
Bombă în cazul milionarului „otrăvit”! A apărut fiica nelegitimă a lui Costi Dinescu. EXCLUSIV

Bombă în cazul milionarului „otrăvit”! A apărut fiica nelegitimă a lui Costi Dinescu. EXCLUSIV

Constantin Dinescu, milionarul excentric care a murit, în condiții dubioase, după o noapte petrecută pe litoral, face surprize și după dispariție. La înmormântarea sa a venit și fiica lui, provenită dintr-o relație din adolescență.

EXCLUSIV EvZ

Informațiile aflate despre viața acestui om plin de bani și care trăia la 69 de ani ca un tânăr de 25 de ani, conturează o adevărată telenovelă, sfârșită dramatică, prin moartea suspectă e personajului principal.

Costi Dinescu, cum îi spuneau apropiații, a ajuns la spital în dimineața zilei de 9 august, după o noapte petrecută în Clubul Nuba din Mamaia în compania a două fetișcane. „Porcușori”, le-au numit amicii lui din lumea mondenă. Adică prostituate de lux.

La Spitalul Județean Constanța, în afară de investigațiile necesare unui stop-cardiorespirator și a unui ritm cardiac dat peste cap, pacientului i s-a făcut coronografie, dar și un test antidrog. A ieșit pozitiv la opium și morfină. Toate eforturile medicilor au fost zadarnice, Costi Dinescu decedând câteva zile mai târziu, pe 15 august.

În acea zi de sâmbătă, televiziunile vuiau că milionarul Constantin Dinescu a murit, că a fost otrăvit de o tânără care i-a pus ceva în paharul cu băutură. Am reușit să aflu din cercul lui de apropiați și de la spital informații importante și să refac filmul celor petrecute cu Dinescu în noaptea de 8 august și în ziua de 9 august, la spital.

EXCLUSIV EvZ

Am publicat în premieră, pe evz.ro că în sângele milionarului s-a găsit opium și morfină, dar că nu se poate vorbi de o otrăvire până când nu vor fi gata analizele de laborator și raportul medico-legal prin care să se stabilească dacă aceste substanțe l-au ucis.

Abia luni, Poliția Constanța a lansat un comunicat despre caz și a anunțat că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă. S-a vorbit, pe surse polițienești, și de prezența a două tinere în casa și în mașina condusă de șoferul lui Costi Dinescu, care urmează să fie identificate și audiate. În aceeași zi, fiul milionarului, Dan Dinescu, a ridicat trupul tatălui său de la morgă și l-a adus în București.

EXCLUSIV EvZ

Constantin Dinescu a fost depus la capela bisericii Puișor, apoi înmormântat la cimitirul Ghencea Civil, într-o discreție totală. Deși slujba înmormântării era anunțată, printre cunoscuți, la ora 15.00, ceremonia funerară a avut loc mai devreme. Astfel mulți prieteni ai defunctului au ratat să fie prezenți. Nu și reporterul evz.ro, care a reușit să surprindă imagini de la înhumarea în grabă și sărăcăcioasă a unui bărbat care s-a scăldat în lux până în ultima zi. Sora lui s-a ocupat de organizare și a hotărât ca totul să se facă cu maximă discreție. Avea și un motiv, pe care l-am descoperit ulterior.

Printre cei prezenți la căpătâiul celui decedat s-au numărat prietenii lui Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu. Cătălin Botezatu nu a știut de schimbarea orei, dar fusese cu o zi înainte la biserica de la Puișor, unde a depus o imensă coroană de flori.

Acolo, la biserică, a avut loc un incident. Sora lui Costi Dinescu a pus bodyguarzii pe care-i angajase să o dea afară și să nu-i mai permită  accesul unei doamne roșcate, în vârstă de circa 50 de ani. S-a apelat și la poliție, însă agenții au plecat cum au venit, adică fără să facă evacuarea femeii și a soțului ei, și fără să o amendeze. Doamna roșcată era fiica nelegitimă a lui Costi Dinescu, despre care toată familia lui știa. Venise să-și plângă tatăl.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE