Evenimentul ZileiActualitateBombă în cazul Caracal! Adevărul a ieșit la iveală. Tot ce se știa nu mai este valabil

Bombă în cazul Caracal! Adevărul a ieșit la iveală. Tot ce se știa nu mai este valabil

Bombă în cazul Caracal! Adevărul a ieșit la iveală. Tot ce se știa nu mai este valabil
Se schimbă datele de la o oră la alta în cazul Caracal, după ce Alexandru Cumpănașu s-a lăudat cu o filmare în care ar apărea Luiza Melencu.

Doi candidați la președinția României se bat pe imaginea generată de exploatarea cazului dispariției Luizei Melencu, adolescenta de 15 ani care este de negăsit de 7 luni.

Alexandru Cumpănașu susține că are o filmare în care se vede clar imaginea Luizei, înregistrare arătată și familiei Melencu. Viorel Cataramă, om de afaceri și contracandidat al lui Cumpănașu la câteva voturi de smuls pentru Cotroceni îl acuză de furt – nu este înregistrarea lui și în imagini nu apare nicio Luiza Melencu, susține Cataramă! Este război deschis pe marginea cazului Caracal, cu câteva ceasuri înaintea deschiderii urnelor pentru alegerile prezidențiale.

Viorel Cataramă afirmă că imaginile cu care se laudă Cumpănașu îi aparțin, sunt filmate de echipa pe care el a trimis-o în Italia, iar pe înregistrare apare o fată, dar nu e Luiza Melencu. Omul de afaceri îl acuză pe Cumpănau că „s-a cățărat pe suferința și drama unor familii”, informează România Tv.

Escrocul/ impostorul Alexandru Cumpanasu! Individul care s-a cățărat pe suferința și drama unor familii a prezentat capturi dintr-un film făcut de echipa trimisă de mine în Italia în data de 12 octombrie. Acest film l-am trimis la o televiziune de stiri, însă am convenit să nu fie difuzat, deoarece intr-un final s-a demonstrat că fata nu este Luiza”, anunță milionarul Cataramă.

Monica Melencu, distrusă. „Nu mai știu ce să cred”

Mama Luizei, Monica Melencu, este distrusă. Dezvăluirile lui Cumpănașu îi dădeau speranțe și chiar s-a grăbit să anunțe că pleacă în Italia. Acum, Monica Melencu se declară devastată după ce Cataramă i-a spulberat „speranțele”, deconspirând jocul electoral făcut de Alexandru Cumpănașu.

Suntem ruinaţi, nu mai ştiu ce să cred, nu mai știu ce să zic! Asta aud acum de la dumneavoastră. Chiar suntem ruinați. Nu știu ce vom face mai departe. Ne consultăm în familie. Sunt vești care vin pe nepregătite, vedeți! Sunt alegerile acum, nu am putut să mă decid”, a reacționat Monica Melencu, citată de RTV.

Dacă la început era decisă să meargă în Italia ca să-și facă singură dreptate, acum mama Luizei așteaptă un semn de la… Nici ea nu mai știe spre cine să-și îndrepte privirea. „Să ne zică unde au văzut-o! Exclus nu ar fi să merg în Italia. Pot să mă urc într-un microbuz, avion, să văd despre ce e vorba. Prea multă încredere în autorități nu mai am, că se fac șapte luni și noi nu știm absolut nimic”, a încheiat descumpănită Monica Melencu, o mamă care de 7 luni nu are o certitudine cu privire la dispariția copilului ei.


Accesează: