Bölöni a fost izgonit de șeicii lui Al Khor

Bölöni a fost izgonit de șeicii lui Al Khor

După trei ani petrecuți la cârma formației Al Khor, Ladislau Bölöni a fost demis de șeicii echipei din Qatar.

 În tot acest timp, tehnicianul în vârstă de 62 de ani a înregistrat rezultate slabe în primul eșalon qatarez: un loc șapte și o finală a Campionatului Cluburilor din Golful Persic (2012- 2013), locul 11 (2013-2014) și locul 10 în actuala stagiune.

Nu duce lipsă de oferte

În cele din urmă, șeicii lui Al Khor s-au săturat să mai guste contraperformanțele trupei cu Bölöni la cârmă și a decis să rupă, pe cale amiabilă, acordul cu fostul selecționer al României. În ciuda demiterii, Ladislau Bölöni nu duce lipsă de oferte. Antrenorul român este dorit cu insistență de liderul Ligii I, ASA Târgu Mureș, însă de această dată ca președinte de onoare al clubului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit site-ului alarab. qa, ofertele „curg” pentru român și din Orientul Mijlociu. Sursa menționată a anunțat că tehncianul se află în tratative cu cei de la Al Wahda, grupare pe care a mai pregătit-o în perioada mai - septembrie 2010. Formația din Abu Dhabi nu i-a mai prelungit contractul lui Sami Al Jaber, antrenorul căruia Laurențiu Reghecampf i-a luat locul, vara trecută, la Al Hilal (Arabia Saudită)