Bogdan Licu aruncă bomba în cazul lui Mario Iorgulescu: „Nu putea fi împiedicat”

Bogdan Licu aruncă bomba în cazul lui Mario Iorgulescu: „Nu putea fi împiedicat”

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a oferit primele explicaţii cu privire la pasivitatea procurorilor în cazul lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintele LPF.

Deşi lucrurile sunt destul de clare, iar ancheta s-a desfăşurat „în rem” timp de două săptămâni, Licu susţine că transferul lui Iorgulescu în străinătate nu putea fi împiedicat.

„Am vorbit cu colegii de la Parchetul Tribunalului Capitalei. Starea dânsului este una foarte precară de sănătate. Nu aveam nicio pârghie să împiedicăm transferul la o altă unitate spitalicească, unde familia credea că este îngrijit mai bine. Nu poţi să pui măsuri preventive în acest caz. Procurorul de caz decide ce măsuri poate să dispusă în cauză. Viaţa ne-a demonstrat că în societatea de azi nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală. Poate doar să facă puţină condiţie fizică”, a declarat procurorul general.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au anunțat oficial luni că Mario Iorgulescu este urmărit penal pentru ucidere din culpă și conducerea sub influența alcoolului, subliniind că ancheta penală continuă, chiar dacă tânărul a fost transferat la o clinică din străinătate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acum două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier.