După ce Alex Bodi credea că a găsit iubirea în brațele Dariei, rusoaica ce face ravagii pe Instagram, afaceristul a dat bir cu fugiții. După ce, conform spuselor sexy-rusoaicei, Alex Bodi se hotărâse să o ia de nevastă, acesta s-a răzgândit și a fugit mâncând pământul…în brațele Biancăi Drăgușanu.

Dupăce rusoaica a declarat în exclusivitate pentru SpyNews că Alex Bodi a chemat preotul acasă, semn ca și-o dorea de soție, acum afaceristul îi dă replica focoasei blondine.

De când a reînceput relația cu Bianca, Alex Bodi pare mai liniștit și mai fericit ca niciodată. Spre deosebire de dălțile trecute, acum relația celor doi pare mai stabilă și mai sigură decât oricând.

Alex Bodi afirmă că planuri de nuntă a avut și are doar cu Bianca Drăgușanu. Timp de mai multe luni aceștia și-au plănui o nuntă ca în povești, doar că timpul și relația tumultuoasă nu a mai dus acolo.

Acum, se pare că Bodi și Drăgușanca se iubesc mai mult decât oricând și se pregătesc pentru nunta mult visată, cel puțin asta reiese din spusele afaceristului.

„Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot”, a mai adăugat Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri „cu tâlc” despre fostele mariaje

Bianca Drăgușanu a trecut deja prin două căsnicii eșuate, iar acum starleta a ales să vorbească deschis despre ce ascunde în suflet o astfel de femeie.

Aceasta a declarat că doar din greșeli putem învăța și că fostele sale relații au adus-o la un nivel în care percepe altfel lucrurile, la acest moment știind la ce să fie atentă când se decide să s eimplice într-o relație.

„Cred ca după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt’, a declarat Bianca Drăgușanu la ProTv.

Nu aceleași cuvinte frumoase le are de spus și la adresa lui Alex Bodi, despre care susține că se bucură că nu mai au nimic de împărțit.

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții’, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

„Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici nu se pune la socoteală. Nu avem niciun copil, nimic de împărțit. Nici măcar n-am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri. În viața mea se întâmplă lucruri atât de frumoasă”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.