Bianca Drăgușanu și Alex Bodi dau semne că le este dor să fie, din nou, împreună. De fapt, e un joc de imgine pe care starleta îl folosește ca să fie în centrul atenției. ”Minte de îngheață apele”, spun cei care o cunosc. După ce a lăcrimat pe internet că ce viață grea a avut ea cu Alex Bodi, acum se preface că a revenit la sentimente mai bune.

„Normal că ți-e dor de mine, nu eu eram problema”, a fost primul mesaj postat de Bianca Drăgușanu, pe pagina sa de Instagram.

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a publicat mesajul, Alex Bodi nu s-a lăsat mai prejos: ”O relație adevărată este între două persoane imperfecte, care refuză să renunțe una la cealaltă”, a scris Alex Bodi, pe pagina sa de Instagram.

A doua căsnicie eșuată a lăsat urme serioase, zice  Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a trecut deja prin două căsnicii eșuate, iar acum starleta a ales să vorbească deschis despre ce ascunde în suflet o astfel de femeie.

Bianca Drăgușanu este o veterană când vine vorba de relații, vedeta părăsind deja o a doua căsnicie, cea cu Alex Bodi. După divorț, cei doi s-au reîmpăcat încercând să mai dea o șansă iubirii dintre ei, dar se pare că au ajuns iar la o separare, scrie RomâniaTV.

Bianca a decis să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața ei și despre modul în care o femeie ce trece prin așa ceva se simte.

Aceasta a declarat că doar din greșeli putem învăța și că fostele sale relații au adus-o la un nivel în care percepe altfel lucrurile, la acest moment știind la ce să fie atentă când se decide să s eimplice într-o relație.

„Cred ca după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt’, a declarat Bianca Drăgușanu la ProTv.

Starleta a subliniat faptul că dintre cele două căsnicii eșuate, cea cu Victor Slav a fost cea mai frumoasă și în care s-a simțit cel mai bine, motiv pentru care cei doi au și un copil minunat împreună.

Nu aceleași cuvinte frumoase le are de spus și la adresa lui Alex Bodi, despre care susține că se bucură că nu mai au nimic de împărțit.

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții’, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

„Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici nu se pune la socoteală. Nu avem niciun copil, nimic de împărțit. Nici măcar n-am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri. În viața mea se întâmplă lucruri atât de frumoasă”, a mărturisit Bianca Drăgușanu. Fanii așteaptă cu interes.