Vasile Blaga e reamintit de declaraţiile făcute în repetate rânduri de Victor Ponta şi Crin Antonescu, conform cărora USL este la guvernare, dar nu este la Putere pentru că nu are controlul asupra Justiţiei şi serviciilor de informaţii. "Acesta este modul lor de gândire", a comentat preşedintele PDL. "Este inadmisibil acest lucru şi nu va rămâne nesancţionat".
Acesta a criticat, din nou, bâlbâielile guvernamentale pe tema majorării taxelor şi impozitelor locale, proiect pe care premierul nu şi l-a asumat şi care a fost retras de Ministerul Finanţelor la o zi după postarea pe site. "Domnul Ponta iese din domeniul logicului. Că nu-şi asumă nimic din ce face guvernul am înţeles, dar e atât de populist", a spus Blaga, acuzându-l pe premier că a retras proiectul pentru că nu a avut curajul, în an electoral, să spună că vor creşte taxele.
Blaga a mai comentat că, dacă ar fi bărbat, Ponta ar trebui să plece de la guvernare. "USL ar trebui, cât mai rămâne la guvernare, să-şi nominalizeze un prim-ministru responsabil", a declarat liderul PDL. "Ponta a rămas fără jumătate din guvern, a trecut ca ministru interimar pe la toate ministerele, trebuie să plece acasă".
Premierul Victor Ponta a declarat ieri că ar vrea ca Parchetele şi Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) să fie supuse controlului Parlamentului, aşa cum se întâmplă cu serviciile secrete.
CITIŢI ŞI:

  • PDL îşi constituie Liga Aleşilor Locali. MRU: "Inima îmi spune că am de-a face cu o armată de învingători"
  • Ponta vrea ca Parchetele şi CSM să fie sub controlul Parlamentului