Evenimentul Zilei > Monden > Bine ai venit în familia ”Las Fierbinți”! Un băiețel este noua vedetă
Bine ai venit în familia ”Las Fierbinți”! Un băiețel este noua vedetă

Bine ai venit în familia ”Las Fierbinți”! Un băiețel este noua vedetă

Familia ”Las Fierbinți” s-a mărit. Nu îl veți vedea în serial pentru că tocmai s-a născut. Va purta un nume de sfânt.

Familia ”Las Fierbinți” este foarte îndrăgită de români, iar un băiețel este noua vedetă. Serialul care a debutat la 1 martie 2012 ne-a adus în case o serie de actori care au devenit, în timp, ca membrii ai familiei noastre. Iată că familia s-a mărit cu un băiețel. Bine ai venit! Familia ”Las Fierbinți” s-a mărit cu un băiețel Familia ”Las Fierbinți” este fericită.

Actrița actrița Ecaterina Ladin (37 de ani) a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, tot un băiețel. Simpatica Dalida, secretara băgăreață și deșteaptă, a publicat pe Instagram o fotografie cu bebelușul, la puțin timp după ce a născut, joi, 18 februarie. ”Până la lacrimi mi-e dragă viața!”, a scris actrița în dreptul fotografiei în care apărea micuțul ei. Mii de admiratori s-au grăbit să o felicite și să îi ureze micuțului ”Bine ai venit!”.

Un băiețel este noua vedetă

Actrița din ”Las Fierbinți” a recunoscut că atât ea, cât și soțul ei și-au dorit foarte mult încă un copil. Cei doi mai au un băiețel, pe Marcu, în vârstă de aproape 6 ani. Pentru a putea rămâne însărcinată, Ecaterina a făcut mai multe tratamente de fertilizare. Ea și soțul ei s-au căsătorit de pe 6 iunie 2015.

“Știm ce nume îi punem copilului, e un nume românesc, de sfânt, ca și la primul copil. Nu îl spun încă. Eu nu am avut nimic de spus, soțul a propus numele, eu am spus: DA. Dacă o să ne dea Dumnezeu o fată o s-o numesc eu ”, a declarat actrița, în urmă cu o săptămână, invitată în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.