Ninsorile bizare din deșert sunt un semn pentru sfârșitul lumii? O profeție din Biblie avertizează

Ninsorile bizare din deșert sunt un semn pentru sfârșitul lumii? O profeție din Biblie avertizează

Vremea extremă, cu fenomenele atipice care au caracterizat această iarnă, este o realitate. Adepții Bibliei cred că aceste anomalii au fost prezise în Sfânta Scriptură și indică sfârșitul lumii.

În multe alte locuri din emisfera nordică au fost înregistrate temperaturi neobișnuit de mici, în iarna aceasta. India, China și Emiratele Arabe Unite s-au confruntat cu valuri de frig sever. În orașul Delhi (India) a fost cea mai rece iarnă din ultimii 119 ani. În Spania au fost furtuni de zăpadă de o mare intensitate, cum nu s-au mai văzut din 1971.

Însă se consideră că modificările climatice sunt cauza unor ierni foarte reci în unele zone ale lumii. Creșterea nivelurilor de dioxid de carbon au ca efect oscilații extreme ale climei globale, care pot genera temperaturi mai mari sau mai mici. Într-un studiu care leagă vremea din SUA cu temperaturile arctice, cercetătorii au arătat că nu este nicio coincidență că vremea mai caldă din Arctica antrenează o vreme mai rece în anumite părți ale Americii.

Ne puteți urmări și pe Google News