Evenimentul ZileiActualitateIncredibil. A câștigat Indian Wells la numai 18 ani! Sportiva care a uimit o lume întreagă. mesaj pentru români. News alert

Incredibil. A câștigat Indian Wells la numai 18 ani! Sportiva care a uimit o lume întreagă. mesaj pentru români. News alert

Incredibil. A câștigat Indian Wells la numai 18 ani! Sportiva care a uimit o lume întreagă. mesaj pentru români. News alert
Bianca Andreescu, sportiva în vârstă de 18 ani care a câștigat Indian Wells 2019, nu și-a uitat originile românești și la ceremonia de premiere a ținut să le mulțumească „prietenilor români”.

Mulțumesc că sunteți cu mine și vă iubesc! a spus ea în românește, în uralele spectatorilor care au asistat la finala pe care a câștigat-o spectaculos, după o luptă acerbă cu germanca Angelique Kerber.

Duminică, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 60 WTA, a câştigat, finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a întrecut-o, în finală, cu 6-4, 3-6, 6-4, pe germana Angelique Kerber, locul 8 WTA.

Sportiva de 18 ani s-a impus după un meci de două ore şi 18 minute, obţinând cel mai important trofeu al carierei.

Andreescu are o serie incredibilă de meciuri în 2019, în care a câştigat 28 de partide şi a pierdut doar 3, disputând o finală WTA, la Auckland, şi câştigând un trofeu 125k, la Newport Beach. La Indian Wells, jucătoarea canadiană a devenit prima benefiară a unui wild card care ajunge în finală.

Bianca Andreescu va urca pe locul 24 WTA după succesul de duminică.

Câştigătoarea de la Indian Wells va primi un premiu de 1.354.010 dolari şi 1.000 de puncte WTA, iar învinsa din ultimul act 686.000 de dolari şi 650 de puncte WTA.

Simona Halep, acum pe locul 3 WTA în clasamentul live, va rămână pe această poziţie, în ierarhia de luni, scrie Digi24.

 

 


Accesează: