Benjy Leslie, fondator și CEO al agenției de influențare și marketing Connect Management, este cel mai iubit patron din lume. Șeful își răsplătește des angajații cu prime extraordinare și cadouri scumpe.
Benjy Leslie, cel mai iubit șef
Tânărul antreprenor își răsplătește angajații care au cel mai mare profit zilnic, aceștia putând alege cadouri din campania sa de tombolă „Moș Leslie”, inventată de el însuși.
Darurile, care au o valoare totală de aproximativ 20.000 de lire sterline (aproximativ 24.200 de euro), variază de la dulciuri la Lego, sau chiar de la căști produse de companii foarte cunoscute la Rolexuri.
De la înființarea companiei sale în anul 2019, Benjy Leslie și-a recompensat frecvent angajații cu vacanțe exotice, precum Maldive. Mai mult, pe baza activităților de la muncă, angajații pot câștiga o excursie în fiecare lună.
„I-am dus pe toți în Maldive în primul an în care afacerea a mers bine. Ofer o vacanță în fiecare lună. Este o tombolă. Le dă oamenilor emoție și entuziasm. Cu cât aduc mai multe venituri afacerii, cu atât obții o felie mai mare din plăcintă”, declară acesta acesta pentru The Mirror.
Ultima excursie organizată de tânăr a fost cea de Crăciun, întreaga sa echipă mergând la Disneyland Paris.
„Îmi place să dau ceva înapoi”, susține antreprenorul de 25 de ani în același interviu.
Singurul dezavantaj al locului de muncă
Compania sa, cu o rată excelentă de satisfacție a angajaților de 89%, așteaptă ca venituri de 18 milioane de lire sterline (aproximativ 21,8 milioane de euro) pentru sfârșitul anului 2024.
Compania generează profituri uriașe, iar Benjy Leslie dorește să își arate recunoștința față de angajații săi prin cadouri: „Nu am face niciun profit dacă angajații nu ar fi fericiți”, explică acesta.
CEO-ul agenției de influențare și marketing Connect Management precizează că, deși are așteptări mari de la subalternii săi, consideră că felul în care se comportă cu angajații lui îi determină să lucreze mult mai bine
„Am o echipă extraordinară. Dacă îi tratez bine pe oameni, aceștia lucrează mai mult pentru mine”, declară tânărul.
Singurul dezavantaj al acestui loc de muncă este că angajații săi nu au voie să lucreze de acasă, justificând această cerință prin faptul că i-ar face pe oameni „singuri” și ar fi „mai puțin productivi”.