Evenimentul Zilei > Actualitate > Begu, Niculescu și Mergea fac performanță la turneul Washington
Begu, Niculescu și Mergea fac performanță la turneul Washington

Begu, Niculescu și Mergea fac performanță la turneul Washington

Irina Begu și Monica Niculescu s-au calificat, ieri, în „sferturile” turneului de la Washington. În cadrul aceleiași întreceri, Florin Mergea s-a calificat în semifinalele probei de dublu.

Irina Begu, locul 29 mondial, a dispus de jucătoarea slovenă Polona Hercog (72 WTA), cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, bifând, astfel, al patrulea sfert de finală al sezonului. Rundă în care o va înfrunta, astăzi, pe rusoaica Ekaterina Makarova (12 WTA). 

Monica Niculescu, locul 39 WTA, a reușit să se impună în jocul disputat cu americanca Lauren Davis, 85 WTA, scor 1-6, 6-1, 6-4, și o va întâlni pe Samantha Stosur (21 mondial), din Australia.

În proba de dublu masculin, Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) s-a calificat în semifinalele turneului de 500 de puncte de la Washington fără emoții, deoarece cuplul Grigor Dimitrov/Mardy Fish (Bulgaria/SUA) s-a retras din competiție. Dimitrov, locul 16 ATP şi cap de serie numărul 6, a acuzat o accidentare la umărul drept, după un meci la simplu. Mai departe, Mergea și Bopanna  vor da piept cu învingătorii din meciul Bob Bryan/Mike Bryan (SUA) – Treat Huey/Scott Lipsky (Filipine/SUA).

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: