Îl cheamă Sonit Awal şi are doar patru luni. Se afla în casa părinţilor săi din Muldhoka, Bhaktapur, când pământul s-a cutremurat cu forţa a 20 de bombe atomice. Locuinţa familiei a căzut peste copilul care dormea liniştit în pătuţul său. Disperat, tatăl a cerut ajutorul armatei care, a început o cursă contracronometru pentru găsirea micuţului prins sub ruine. Au săpat frenetic ore întregi şi în cele din urmă au decis să oprească operaţiunile de salvare. Când îţi pierduse orice speranţă, de sub mormanul de moloz s-a auzit un scâncet slab. A fost scos în cursul dimineţii următoare. Cadrele medicale de la spitalul Bhaktapur au constatat că nu avea nicio zgârietură.

Fotografiile cu bebeluşul purtat pe braţe de salvatorii săi au fost preluate de presă şi siteurile de socializare din întreaga lume. Nu este însă singura supravieţuire miraculoasă înregistrată în Nepal. Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost scos în viaţă de sub ruine la 82 de ore de la producerea cutremurului, iar o femeie după 36 de ore.

Potrivit Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), doar 14 persoane au fost scoase în viaţă de sub dărâmături de sâmbătă, când a avut loc cutremurul.