Evenimentul Zilei > Actualitate > Bătaie CRUNTĂ în avion, între doi pasageri. Unul dintre ei amenință că ARUNCĂ ÎN AER aeronava. VIDEO în articol
Bătaie CRUNTĂ în avion, între doi pasageri. Unul dintre ei amenință că ARUNCĂ ÎN AER aeronava. VIDEO în articol

Bătaie CRUNTĂ în avion, între doi pasageri. Unul dintre ei amenință că ARUNCĂ ÎN AER aeronava. VIDEO în articol

Doi pasageri ai unui zbor spre Antalya au iscat un conflict violent la bordul aeronavei la bordul căreia se aflau, după ce unul dintre aceștia, aflat fiind în stare de ebrietate, a amenințat că aruncă avionul în aer.

Nervos că individul beat devenea tot mai agitat și începuse să agreseze verbal femeile și copiii din avion, un alt pasager l-a lovit cu pumnul în față, chiar înainte ca aeronava să aterizeze, notează The Mirror.
„Individul devenise atât de agitat, încât pasagerii care stăteau lângă el au fost nevoiți să se mute”, a adăugat o femeie, pasageră și ea la bordul aeronavei.

În haosul creat, un pasager s-a ridicat de pe scaunul său pentru a-l atenționa pe bărbatul responsabil pentru scandalul din avion, iar în urma unui schimb dur de replici, pasagerul problematic a fost lovit cu pumnul în față, mai scrie sursa citată. 

În urma acestui incident, personalul cursei a intervenit, iar la aterizare, bărbatul beat a fost predat poliției din aeroportul din Turcia, însă a fost eliberat în scurt timp, potrivit publicației britanice.