Evenimentul ZileiSocialBătaie ca în Vestul Sălbatic în Vaslui. Mai mulți tineri au băgat în spital doi jandarmi

Bătaie ca în Vestul Sălbatic în Vaslui. Mai mulți tineri au băgat în spital doi jandarmi

Bătaie ca în Vestul Sălbatic în Vaslui. Mai mulți tineri au băgat în spital doi jandarmi
Tinerii care au atacat și agresat doi jandarmi au fost reținuți pentru 24 de ore. Din nefericire, cei doi jandarmi se află în stare gravă la spital.

Într-o comună din Vaslui, cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani au atacat și și bătut doi jandarmi. Bătăușii au fost arestați pentru 24 de, iar conflictul ar fi izbucnit în fața unui bar.

Cei cinci s-au luat de jandarmii care se aflau în timpul liber pentru că au refuzat să le ofere bani pentru a continua cheful.

Refuzul jandarmilor a stârnit revolta şi de aici a început altercaţia dintre ei. Tinerii au bătut șapte persoane

În urma conflictului, unul dintre jandarmi a ajuns cu maxilarul zdrobit la Clinica Buco Maxilo Facială din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

Cei cinci tineri care i-au agresat pe jandarmi sunt din comuna Unțești, judeţul Vaslui. Ei au fost duși în fața instanței care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Avocații inculpaților au făcut o solicitare instanței pentru a primi sentințe mai blânde, dar le-a fost respinsă.

Patru dintre inculpați au avut o avocată din oficiu, pentru a fi  apărați și doar unul dintre ei a avut avocat ales, din Baroul Vaslui. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare, scrie Antena3.

În urmă cu două zile, în localitatea Băcești din județul Vaslui a avut loc un scandal între două clanuri rivale. Jandarmii au intervenit de urgență și au instituit zonă de protecție pe raza localității din cauza pericolului existent.

Tot scandalul a pornit de la o clădire, cele două clanuri precizând că au dreptul asupra imobilului. Polițiștii au sosit la fața locului, după ce un martor a sunat la 112, în momentul în care clanurile se pregăteau să se bată.

La fața locului au fost chemați jandarmii, care au intervenit imediat pentru a evita o vărsare de sânge, în contextul în care ambele tabere erau pregătite cu topoare, săbii și cuțite.


Accesează: