Băsescu, lăsat baltă de avocaţi

Băsescu, lăsat baltă de avocaţi

Avocatul de casă al preşedintelui Traian Băsescu, Florentin Ţuca, a refuzat să îl reprezinte pe acesta în procesul intentat fostului consilier prezidenţial Claudiu Săftoiu.

Astfel, Administraţia Prezidenţială va trebui să găsească un alt avocat care să accepte să-l reprezinte pe Traian Băsescu.

La începutul săptămânii, Claudiu Săftoiu a declarat, la postul RealitateaTv, că preşedintele Traian Băsescu era informat cu privire la conţinutul discuţiilor dintre Ion Iliescu şi Mircea Geoană. Ulterior, a revenit asupra declaraţiei şi a spus că era la curent cu acest fapt din presă.

Ieri, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Valeriu Turcan, a anunţat că preşedintele Băsescu va urma calea legală care se impune în acest caz, adică îl va da în judecată pe fostul său consilier prezidenţial.

"Având în vedere gravitatea afirmaţiilor, preşedintele consideră că este nevoie de sesizarea Parchetului General", a citat Turcan din comunicatul preşedinţiei.

Avocatul Administraţiei Prezidenţiale Florentin Ţuca, este managing partner al firmei de avocatură Ţuca, Zbarcea&Asociaţii. El a pus bazele, în urmă cu doi ani, alături de un grup de avocaţi, uneia dintre cele mai mari şi mai puternice case de consultanţă juridică de afaceri de pe piaţă.

Aflaţi aici mai multe despre declaraţiile lui Claudiu Săftoiu şi despre reacţiile generate de acestea.

Citiţi şi: Traian Băsescu cheamă din nou justiţia în ajutor Sursa:RTV

Ne puteți urmări și pe Google News