Băsescu, la o petrecere câmpenească în judeţul Dolj

Băsescu, la o petrecere câmpenească în judeţul Dolj

Preşedintele Traian Băsescu a participat astăzi, împreună cu soţia sa, Maria, şi cu fiica cea mică, Elena, la petrecerea intitulată "Hora de la Leamna", organizată în judeţul Dolj. Băsescu le-a spus celor trei mii de persoane prezente "Hristos a Înviat!" şi a promis că nu va vorbi despre politică în cea de-a doua zi de Paşte. De asemenea, şeful statului i-a mulţumit pentru invitaţie lui Antonie Solomon, primarul Craiovei şi candidat al PD-L la Primăria municipiului.

"Vreau să-i mulţumesc domnului Antonie Solomon şi vreau să vă mulţumesc pentru primirea călduroasă pe care mi-aţi făcut-o. Nu am să zic nimic de politică pentru că suntem în a doua zi de Paşte", a spus Băsescu.

Preşedintele le-a urat celor strânşi pe stadionul de la Leamna sănătate şi bucurie în familie şi a promis că va participa la horă.

La scurt timp după discurs, Băsescu a coborât în rândul mulţimii, iar apoi a plecat spre locuinţa primarului Solomon, aflată în apropierea stadionul unde are loc petrecerea câmpenească.

Ne puteți urmări și pe Google News

În localitatea doljeană Leamna, situată la aproximativ zece kilometri de Craiova, are loc cea de-a zecea ediţie a spectacolului intitulat "Hora de la Leamna".

Şeful statului a fost întâmpinat de edilul Craiovei şi de preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu. Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, s-au aflat, până astăzi, la vila de protocol de la Olăneşti. Familia Băsescu a luat lumină, în noaptea de Înviere, de la Mănăstirea Cozia. 

Sursa: Mediafax