Traian Băsescu s-a declarat șocat de declarația lui Coldea, referitor la comparația pe acre a făcut-o cu personajul biblic „Iuda”, susținând că aceasta este o amenințare inacceptabilă.

„Pe mine m-a socat pur si simplu afirmatia cu Iuda. Nu cred ca este una responsabila. Este o amenintare ca ar putea folosi serviciul impotriva celor care vor sa-i faca rau”, a punctat Băsescu.

Fostul șef SRI a transmis, după audierea în Comisia SRI, un mesaj acid celor care au de gând să trădeze: „Aș vrea să reamintesc și de un celebru personaj biblic, care a trădat pentru 30 de arginiți. Și ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Răul nu a putut fi reparat. Unii practică astăzi același lucru cu interesele statului român. Par să își facă un titlu de glorie din asta, afectând instituții democratice și capacități fundamentale de apărare ale țării, dar nu vor sfârși bine” a încheiat Florian Coldea.

Coldea, MESAJ pentru cei care îl ÎNFRUNTĂ: „Și ce dacă pe Iuda l-au apucat ulterior remușcările? Unii practică asta și azi”

Întrebat dacă Iuda din discursul lui Coldea este Sebastian Ghiță, Băsescu a precizat că „n-as vrea sa spleculez dar cred ca a fost prost sfatuit pentru iesirea publica. Aceasta amenintare este inacceptabila…Este o a amenințare și pentru cei care ar putea să mai vorbească”, a mai spus fostul președinte.

„Coldea a avut un text prost scris. Nu va ascund ca eu in mod repetat le-am cerut sa colaboreze intre institutii. Dar el imi spunea atunci: da ce vrei sa fac eu frate”, a declarta Băsescu la România TV, făcând referire la declarația lui Florian Coldea

 

Te-ar putea interesa și: