Băsescu, cetăţean de onoare al Drobetei

Băsescu, cetăţean de onoare al Drobetei

Şeful statului a primit astăzi, la Palatul Cultural "Theodor Costescu" din Drobeta Turnu Severin, titlul de cetăţean de onoare al oraşului.

"Este o onoare pentru mine să primesc un asemenea titlu, acest lucru mă obligă să rămân onorabil în istoria Drobetei-Turnu Severin până la sfârşitul zilelor mele", a spus Băsescu, potrivit Agerpres.

Distincţia i-a fost înmânată şefului statului de către primarul municipiului, democrat-liberalul Constantin Gherghe.

După ceremonia de primire a titlului de cetăţean de onoare, Băsescu a plecat spre Pădurea Crihala, unde va participa la deschiderea Festivalului de Tarafuri şi Fanfare "Toamna Severineană", manifestare care se va încheia duminică şi la care vor fi prezente cunoscute formaţii din Timişoara, Craiova, Serbia, Drobeta Turnu Severin şi Caransebeş.

Decizia privind declararea preşedintelui Traian Băsescu drept cetăţean de onoare al municipiului a fost luată, la iniţiativa primarului Constantin Gherghe, de consilierii locali ai PD-L, în şedinţa din 25 septembrie.

Şeful statului a venit la eveniment însoţit de consilierul prezidenţial pe probleme de securitate naţională, Mihai Stănişoară.

Ne puteți urmări și pe Google News