Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu: Am o singură boală, boală pe hoți!
Băsescu: Am o singură boală, boală pe hoți!

Băsescu: Am o singură boală, boală pe hoți!

Președintele Traian Băsescu a precizat, ieri dimineață, că nu are probleme de sănătate, așa cum a aflat de la un post de televiziune. El a mai spus că îi autorizează pe cei zece medici care i-au făcut vizita medicală anuală să dea relaţii oricărui ziarist interesat despre starea sa de sănătate.

 La scurt timp, Preşedinţia a dat publicităţii raportul medical. Potrivit concluziilor Comisiei multidisciplinare, şeful statului este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei. Pe 10 iulie, medicii i-au recomandat preşedintelui monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale şi EKG, efectuarea de investigaţii endoscopice , CT coronarian / angiografie selectivă, regim alimentar hiposodat, menţinerea recuperării fizice pentru boala artrozică.

Propagandă de denigrare

„Un post de televiziune a coborât atât de jos în propaganda de denigrare, încât am aflat de la televizor despre atacuri cerebrale, despre internări la Spitalul Militar Bucureşti, la Fundeni, la Viena”, a spus șeful statului. El a susţinut că nu a avut niciun astfel de incident de sănătate în cei zece ani de mandat. „Pot să vă spun că am o singură boală, am boală pe hoţi şi asta nu se tratează”, a conchis Băsescu. Postul România TV a relatat, miercuri seară, că preşedintele ar avea semnele bolii Parkinson, că ar fi avut două atacuri cerebrale şi că, din acest motiv, ar fi fost internat de mai multe ori, inclusiv în străinătate.

Ponta: Suferă de boala puterii

România va avea din nou, peste 31 de zile, un preşedinte în primul rând legitim şi „cu siguranţă sănătos”, responsabil şi interesat de România, actualul şef al statului având o tulburare evidentă, a declarat premierul Victor Ponta. „E boala puterii şi l-a găsit pe domnul Iohannis care are boala funcţiilor şi a caselor şi eu sper să n-avem ghinion, toată România, să continuăm de la ghinionul lui Băsescu, să mergem la ghinionul domnului Iohannis, oameni bolnavi de funcţii şi de putere”, a spus Ponta. Ulterior, acesta a susținut că șeful statului și-a publicat buletinul medical pentru ca atunci când va fi arestat să spună că nu suportă detenția.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: