Câţi bărbaţi sunt puşi la slăbit, fără ştirea lor, de femei

Câţi bărbaţi sunt puşi la slăbit, fără ştirea lor, de femei

Una din şase femei a recunoscut că şi-a pus partenerul la dietă, fără ca acesta să ştie.

Un studiu realizat pe aproximativ 1.000 de persoane cu vârsta de peste 18 ani a dezvăluit că aproximativ 16% dintre femei şi-au pus iubiţii la dietă, în secret.

Pentru că erau de părere că aceştia trebuiau să mai scape de câteva kilograme în plus, s-au asigurat că în meniu pregătit în casă s-a redus cantitatea de carne şi s-au adaugat mai multe legume. Au redus şi porţiile zilnice, dar le-au pus pe farfurii mai mici, astfel încât partenerii lor să nu-şi dea seama.

Altele au recunoscut că înlocuit conţinutul sticlelor de băuturi cu variantele dietetice ale acestora. Pentru a-i încuraja să facă exerciţii fizice, multe femei au recurs şi la alte trucuri: au început să le spună partenerilor cât de bine arată vedete precum Gerard Butler, Christian Bale, Brad Pitt sau David Beckham, în ideea de a le atinge orgoliile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trucul nu este chiar fără efect, după cum confirmă peste o treime dintre bărbaţii care au participat la studiu. Aceştia au precizat că se simt mai conştienţi de cum arată propriul corp atunci când iubitele fac comentarii pe seama bărbaţilor celebri care arată impecabil pe micul ecran.

Femeile ţin la aspectul lor fizic, dar şi la cel al partenerului. Şi, pentru că esteticul este important, 10% au recunoscut că ar fi în stare să-şi părăsească iubitul dacă acesta s-ar îngrăşa prea mult.