UPDATE: Autorul crimei este din Jilava și este baricadat în casă, potrivit unor surse apropiate anchetei. În plus, „mafiotul” este înarmat și a sechestrat un copil despre care nu se știe dacă este al lui. Polițiștii ilfoveni evită momentan intervenția , dar sunt echipați cu vestele antiglonț pentru calibre mari.

S-au tras patru gloanțe – cel mai probabil cu un revolver – care au lovit victima în cap, gât, umăr și torace. Bărbatul a murit pe loc. Conform surselor citate, ar fi vorba despre o crimă pasională, cei doi bărbați împărțind aceeași femeie. Aceasta din urmă a fost dusă la Poliție pentru a i se oferi protecție. De precizat că autorul a sunat-o în mai multe rânduri pe femeie, cât timp aceasta se afla la poliție.


UPDATE: Potrivit informațiilor, un posibil motiv al crimei ar fi gelozia. Până la această oră criminalul nu a fost prins, iar acesta are o armă cu calibrul de 9 mm.


UPDATE: „În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin”, informează Poliția Ilfov.

Conform primelor informații, se pare că bărbatul a primit un telefon să iasă la poartă, acolo unde era așteptat de o mașină cu numere de Dâmbovița. Acesta a fost împușcat cu două focuri de armă și a murit. Conform România TV, se pare că mobilul crimei ar fi gelozia.


Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unei persoane găsite împuşcate în comuna 1 Decembrie din oraşul Măgurele, o femeie sesizând că a auzit două focuri de armă, a anunţat, marţi dimineaţă, IPJ Ilfov, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, marţi dimineaţă, în jurul orei 03,17, IPJ Ilfov a fost sesizat, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din oraşul Măgurele, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii oraşului Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care a constatat decesul persoanei prin împuşcare. De asemenea, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.

Te-ar putea interesa și: