Evenimentul Zilei > Social > Bărbat găsit împușcat în Otopeni. Era ofițer la Jandarmeria Capitalei și un sportiv medaliat mondial și olimpic
Bărbat găsit împușcat în Otopeni. Era ofițer la Jandarmeria Capitalei și un sportiv medaliat mondial și olimpic

Bărbat găsit împușcat în Otopeni. Era ofițer la Jandarmeria Capitalei și un sportiv medaliat mondial și olimpic

Trupul bărbatului a fost descoperit în această dimineață. Potrivit primelor informații, el s-a împușcat cu arma din dotare și divorțase recent. Bărbatul era ofițer în cadrul Jandarmeriei Române, dar și un sportiv care a adus glorie în trecut țării noastre.

UPDATE 1 Bărbatul care și-a pus capăt zilelor este Florin Zalomir, un mare sportiv al României. A câștigat mai multe medalii la scrimă. A început să practice acest sport la vârsta de 10 ani, iar în 206 s-a transferat la CS Dinamo București. A fost de mai multe ori Campion Național, dar a cunoscut succesul și pe plan internațional. A cucerit titlurile de Campion European și Mondial, dar a obținut și o medialie de argint alături de echipa României la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. Ulterior a devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național, alături de Mihai Covaliu și Dan Găureanu, potrivit Romania TV.

Jandarmeria Română a transmis un mesaj de condoleanțe și a menționat că bărbatul fusese declarat apt din punct de vedere psihologic.
„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, a transmis Jandarmeria.

Sursa:facebook

Stirea Inițială

Un bărbat de 41 de ani a fost găsit mort, luni dimineață, în locuința sa din Otopeni. Din primele informații, era ofițer în cadrul Jandarmeriei Capitalei și s-a împușcat cu arma din dotare.

Găsit în locuință

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul a fost sportiv de performanță și divorțase recent. „În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa. La fața locului, s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv.

A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun“, a anunțat Poliția Ilfov.

Multe incidente similare

Cazul de astăzi nu este unul singular. Un alt militar, de doar 22 de ani, de la Brigada 8 ROT Focșani s-a împușcat în cap cu arma în dotare. Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, iar trupul său a fost descoperit de un coleg, duminică 2 octombrie. Potrivit unor surse din anchetă, citate de vrancea24.ro, militarul găsit împușcat era din Botoșani. La fața locului au ajuns și medicii, însă aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Militarul nu era căsătorit, fiind angajat al M.Ap.N. din iulie 2020 și nu a participat la misiuni în teatrele de operații. La ultima testare psihologică susținută în luna august 2020 și cu o valabilitate de 3 ani, militarul a fost declarat apt pentru serviciul militar.

La finele anului 2021, un subofiţer de 49 de ani, angajat în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi-a tras două gloanţe în piept, în zona inimii, cu pistolul din dotare. Incidentul a avut loc în timp ce bărbatul efectua serviciul de pază al unităţii militare.

știre în curs de actualizare

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: