Banii intră direct pe card! 20.000 de euro pentru aceşti români. Cine poate să obțină finanțări nerambursabile şi care sunt condiţiile

Banii intră direct pe card! 20.000 de euro pentru aceşti români. Cine poate să obțină finanțări nerambursabile şi care sunt condiţiile Top 10 cele mai puternice valute din lume 2022 sursa: arhivă EVZ

Startup-urile românești, ONG-urile și antreprenorii sociali, care au proiecte și soluții tehnologice inovatoare şi pot aduce un impact pozitiv calității vieții copiilor și adolescenților din România, se pot înscrie în programul de accelerare Innovators for Children 2022, obținând finanțare nerambursabilă de până la 20.000 de euro.

Programul Innovator for Children caută startup-uri care dezvoltă proiecte cu un impact pozitiv pentru copiii și adolescenții din România. În acest mod, cei care se vor înscrie în programul Innovators for Children vor putea câștiga o finanțare în valoare de 20.000 de euro, nerambursabilă.

Innovators for Children 2022: Condiții de îndeplinit

Innovators for Children 2022 caută startupuri și antreprenori sociali care dezvoltă cu ajutorul tehnologiei soluții pentru sănătatea fizică și emoțională a copiilor, educație, nutriție și alimentație, siguranță, drepturile copiilor în era digitală și alte domenii care ar putea contribui la o viață mai bună pentru copiii și adolescenții cu vârsta între 0-18 ani.

Mai mult, se caută ONG-uri, antreprenori sociali și startupuri tech din toată România, care au o idee, sunt în stadiul de prototip sau au, de maximum 1 an, o soluție disponibilă comercial pe piață la data finalizării perioadei de înscriere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit comunicatului, programul de accelerare de business Innovators for Children, organizat de Impact Hub Bucharest și Impact Hub Basel, a cooptat ca partener UiPath Foundation, organizația caritabilă a companiei româno-americane de roboți software.

Până acum au fost 12 programe câștigătoare

De la începutul programului, în cele trei ediții de până acum, 12 proiecte câștigătoare au fost susținute și au primit o finanțare totală în valoare totală de 231.000 euro, iar toți participanții din cadrul acceleratorului au beneficiat de peste 150 de ore de mentorat și training. Suma totală a investițiilor și finanțărilor primite de aceștia după încheierea programului depășește 3,8 milioane de euro, scrie Capital.

Irina Simulescu a declarat că sunt entuziasmaţi de acest proiect, având în vedere că vor cunoaște noi soluții care vor avea un impact pentru copii și pentru adolescenți.

Suntem foarte entuziasmaţi să cunoaştem o nouă serie de soluţii cu sens şi impact pentru copiii şi adolescenţii din România, mai ales că experienţa primelor trei ediţii a arătat cât de frumos se pot dezvolta astfel de proiecte atât în timpul, cât şi după încheierea programului, spune Irina Simulescu, Incubation Manager Impact Hub Bucharest.

Înscrierile se fac până pe data de 12 iunie 2022

În primele 2 luni, între 10 și 15 startupuri selectate vor trece printr-un proces de accelerare, în care se vor concentra pe construirea și validarea unui model de afacere și vor beneficia de sesiuni de training, mentorat, consultanță și întâlniri de feedback, urmând ca apoi să participe la o conferință online de networking cu specialiști, antreprenori și ONG-uri relevante din domeniul wellbeing-ului copiilor din România și Elveția.

Participanții își vor prezenta apoi soluțiile în cadrul Pitch Day, eveniment public în urma căruia vor fi selectați finaliștii. Apoi, cei care au fost aleși vor intra într-o etapă de trei luni de dezvoltare a soluțiilor și vor avea acces la finanțare nerambursabilă în valoare totală de 20.000 euro și la o campanie de imagine cu apariții relevante în media.

În comunicat se mai menționează că înscrierile se pot face până la data de 12 iunie, pe site-ul programului innovatorsforchildren.org.