Echipa sa se află într-un stagiu de pregătire în România. Sâmbătă, Hapoel a jucat un amical cu CS Mioveni, pe care l-a câştigat cu scorul de 2-0, Gabi Tamaş fiind căpitan de echipă.

Fundaşul nu a răspuns la telefon nici colegilor, nici conducerii, iar aceştia l-au căutat disperaţi. Ca și familia, de altfel. Tamaș era de negasit.

Impresara Anamaria Prodan a fost cea care l-a deconspirat. Ea a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de fotbalist, în mașină, la doar câteva ore de când apropiații l-au dat dispărut pe fotbalist. Din imagini se poate observa că Gabi Tamaș pare foarte obosit. “Dacă admiraţi 2 valori… alea suntem noi ❤️💪⚽️. Gabi Tamaş, fotbalist fără pereche! De departe nr 1! Love u GABI”, a scris Anamaria Prodan.

Sunt de notorietate chefurile lui Gabi Tamaș precum și imaginea sa de bad-boy. Fundaşul central de 35 de ani este arhicunoscut pentru ieşirile în decor după mai multe pahare consumate. Nu cu mult timp în urmă el a fost arestat în Israel după ce a fost prins conducând cu 205 km/h, fiind sub influenţa alcoolului