„Babs” se descurcă și fără Dorian Popa. Bruneta își promovează hainele în capitala luxului

„Babs” se descurcă și fără Dorian Popa. Bruneta își promovează hainele în capitala luxului Cătălina Iosif, fosta iubită a influencerului Dorian Popa. Sursa foto: Instagram

Fosta iubită a lui Dorian Popa pare că a trecut peste despărțirea de celebrul influencer. Timp de 11 ani, Dorian și Claudia Iosif, alias Babs, au format unul dintre cele mai subtile cupluri din showbizul românesc.

Dorian Popa și Babs și-au spus „adio” după 11 ani de relație

După ce s-a despărțit de Dorian Popa, Babs a pus accentul mai mult pe propria persoană așa că a plecat într-o vacanță în Dubai, unde a aprins imaginația bărbaților. Bruneta în vârstă de 41 de ani s-a lăsat pozată în ipostaze provocatoare.

Babs și Dorian Popa s-au despărțit la finalul anului trecut. Ambii și-au informat fanii discret pe relațiile de socializare. Bruneta a fost cea care a făcut primul pas în acest sens și, la scurt timp după ce a anunțat pe rețelele de socializare că ea și Dorian nu mai formează un cuplu s-a mutat din locuința din Domnești a influencerului.

„Ca să evităm speculațiile în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani.  Totul s-a consumat și am rămas în relații bune. Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă”, a anunțat pe Instagram, Claudia Iosif.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cătălina Iosif

Babs, fosta parteneră a lui Dorian Popa. Sursa foto: Instagram

Babs, ședință foto incendiară în Dubai

Fără obligații, Babs acordă mai mult timp pentru persoana proprie. Acum, Claudia Iosif se dedică propriilor pasiuni și a ales să călătorească ceva mai des. Timp de câteva zile fosta parteneră a lui Dorian Popa s-a relaxat în Dubai.

Pe contul de socializare Cătălina Iosif a postat imagini din localurile exclusiviste. Fosta lui Dorian deține propriul brand de haine, motiv pentru care a ales să le promoveze într-un mod inedit, cu ea în rol de manechin. Într-o ședință foto, Babs a încins imaginația fanilor cu rochiile mulate și extrem de decoltate.

Cătălina Iosif

Cătălina Iosif. Sursa foto: Arhiva EvZ

Dorian Popa vorbește deschis de relația cu Babs

Dorian Popa a vorbit deschis despre relația de 11 ani pe care a avut-o cu Babs. Cu toate că evitat subiectul, influencerul  a recunoscut că poartă și el o parte din vină.

„Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă.

Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă”, a povestit Dorian Popa, în cadrul unui podcast.