Evenimentul Zilei > Actualitate > Avocatul Vlasov, bolnav de Covid-19. Același virus i-a răpit soția în urmă cu două zile
Avocatul Vlasov, bolnav de Covid-19. Același virus i-a răpit soția în urmă cu două zile

Avocatul Vlasov, bolnav de Covid-19. Același virus i-a răpit soția în urmă cu două zile

Cunoscutul avocat Mihai Vlasov, a cărui soție a murit de Covid-19 în urmă cu două zile, a fost internat la un spital din Iași din cauza aceluiași virus.

Celebrul avocat Mihai Vlasov, fostul șef al Camerei de Comerț și Industrie a României, este infectat cu Covid-19 și a fost internat într-un spital din Iași.

Surse oficiale au declarat pentru Ziarul de Iasi că acesta suferă de o formă medie a bolii. Medicii au declarat ca starea starea lui ar fi una stabilă.

În urmă cu două zile, soția sa a murit din cauza coronavirusului.

Soţia lui , Viviana Vlasov, a murit sâmbătă, fiind diagnosticată cu COVID-19, la Spitalul de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva, acolo unde era internată. Ea avea 72 de ani.

Soţia lui Vlasov era doctor

Viviana Vlasov era medic, fiind internată în spital de o săptămână. Viviana Vlasov nu își mai desfășura activitatea.

„La început părea să meargă spre bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate. În ultimele două zile însă, starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat în Terapie Intensivă.

Practic, foarte repede virusul i-a fost devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot. Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta”, a declarat Carmen Manciuc, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi

Vlasov, cunoscut pentru stilul extravagant și cheltuielile uriașe în timpul mandatului de președinte al Camerei de comerț, a fost condamnat și a ispășit o pedeapsă cu închisoare pentru fapte de corupție.

El a fost condamnat definitiv în anul 2015 de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani şi 8 luni închisoare, fiind eliberat condiţionat în septembrie 2017.