Evenimentul ZileiSocialAutostrada Transilvania va fi gata de 1 Decembrie

Autostrada Transilvania va fi gata de 1 Decembrie

Autostrada Transilvania va fi gata de 1 Decembrie
Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, se află astăzi într-o vizită de lucru pe șantierul Autostrăzii A3, numită și Autostrada Transilvania. Acesta speră ca până de 1 Decembrie autostrada să fie gata.

Astăzi am venit să evaluez dacă va fi respectat termenul de 1 Decembrie. Menționez că am avut delegată pe șantier consiliera mea de cabinet, care a participat și a supravegheat lucrările (…), dar după informațiile pe care mi le-a dat în ultimele zile tot de natură a fi satisfăcătoare. Din păcate, trebuie să constatăm că îngrășăm drumul de Crăciun. Vreau totuși ca înainte de sărbătoarea națională, așa cum s-a angajat compania de drumuri și antreprenorul, să deschidem traficului acest segment de autostradă. Urmează să inspectez ceea ce s-a făcut și să tragem niște concluzii la sfârșitul vizitei.”, a declarat Lucian Șova

Dacă Autostrada A3 nu va fi gata, Lucian Șova va lua toate măsurile necesare împotriva constructorului. „Sunt extrem de nemulțumit de modul în care antreprenorul de pe acest lot își îndeplinește obligațiile. Sunt dispus să iau cele mai severe măsuri împotriva acestui antreprenor”, a conchis Șova.

 


Accesează: