Evenimentul Zilei > Actualitate > Au găsit fericirea în cele mai izolate locuri de pe Pământ GALERIE FOTO
Au găsit fericirea în cele mai izolate locuri de pe Pământ  GALERIE FOTO

Au găsit fericirea în cele mai izolate locuri de pe Pământ GALERIE FOTO

Albumul virtual cu cele mai frumoase cabane izolate din lume, demarat de un grup de prieteni pasionaţi de fotografie, se bucură de mai mulţi ani de un sucess incredibil pe net.

Unul dintre iniţiatorii acestui proiect este Zach Klein, cofondator al Vimeo, un website asemănător Youtube şi care astăzi are peste zece milioane de vizitatori unici. Cele mai frumoase cabane au fost selectate pentru un album (clasic, de această dată), despre care autorii spun că va face furori mai ales că i-au ales şi un titlu de impact “Cabin Porn” (Cabane obscen de frumoase). “Cadrul natural este idilic, arhitectura unică şi interioarele confortabile. Cabin porn reprezintă o invitaţie de reducere a vitezei cu care trăim. Să inspirăm adânc şi să savurăm frumuseţea şi serenitatea create de  natură şi o construcţie simplă”, spun autorii.

Întrebat cu ce se deosebeşte cartea de site, Zach Klein a explicat: “înţelegerea iniţială a fost ca fiecare postare să conţină o singură imagine şi o descriere succintă. Suntem nevoiţi să ne adaptăm unui astfel de format pentru că nu avem timp de poveşti lungi. Cartea este, de fapt, o încercare de salvare a poveştilor pe care nu le-am spus, pentru că de-a lungul timpului, multe din aceste cabane şi istoriile lor, cu oameni şi sentimente, s-au pierdut pe parcurs. Zece poveşti grandioase despre zece grandioase creaţii umane. Şi sute de imagini încântătoare, bineînţeles”.  

Mai multe imagini găsiţi AICI