Masacrul din Norvegia. Asasinul extremist de la Oslo, admirator al lui Vlad Ţepeş

Masacrul din Norvegia. Asasinul extremist de la Oslo, admirator al lui Vlad Ţepeş

În filmuleţul de 12 minute care, alături de manifestul de 1500 de pagini, au fost publicate de autorul atacurilor de vineri din Norvegia cu puţin timp de comiterea lor, apare şi fostul voievod român Vlad Ţepeş.

Ţepeş figurează alături de alţi foşti lideri europeni medievali, prezentaţi în manifest drept cei mai însemnaţi lupători creştini care, prin faptele lor, au împiedicat islamizarea Europei.

Filmuleţul de 12 minute şi manifestul de 1500 de pagini, publicate cu puţin timp de comiterea atacurilor sub pseudonimul Andrew Berwick, indică faptul că norvegianul plănuia faptele de câţiva ani, mai precis din 2009.

Intitulat " 2083, o declaraţie de independenţă europeană", textul este semnat "Andrew Berwick, comandorul cavalerilor justiţiari". Însă tot în text se spune că autorul este norvegian şi numele său real este Anders Behring Breivik, scrie ziarul francez "Le Figaro".

Ne puteți urmări și pe Google News

Norvegianul detaliază pregătirile pentru acţiunea sa, evocând "folosirea terorismului ca mijloc de trezire a maselor", şi afirmă că se aşteaptă să fie perceput drept "cel mai mare monstru de după al Doilea Răzoi Mondial". <iframe width="560" height="450" src="http://www.youtube.com/embed/Pr82bH6cEj8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> CITIȚI ȘI:

  • EXCLUSIV EVZ. Interviu cu eroul din Norvegia: "Trebuia să fac totul pentru a-i salva"
  • Masacrul din Norvegia, plănuit încă din 2009 | VIDEO
  • Erou în infernul din Norvegia: barcagiul care a sfidat moartea
  • Norvegia, însângerată. VEZI imagini şocante de la atentatele care au îndoliat lumea
  • Asasinul din Norvegia, pus sub acuzare pentru terorism
  • Incursiune în mintea „monstrului” extremist