Evenimentul Zilei > International > Atac israelian în Liban. O bază a organizației palestiniene Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei a fost atacată de dronele armatei israeliene
Atac israelian în Liban. O bază a organizației palestiniene Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei a fost atacată de dronele armatei israeliene

Atac israelian în Liban. O bază a organizației palestiniene Frontul Popular pentru Eliberarea Palestinei a fost atacată de dronele armatei israeliene

Armata israeliană a bombardat o serie de poziții militare aparținând unui grup palestinian din Liban în apropierea graniței cu Siria azi dimineață, a comunicat publicația libaneză An-Nahar.

Respectivele poziții aparțineau Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei, afirmă publicația libaneză.

Loviturile aeriene au avut loc la o zi după ce două drone, despre care armata libaneză și gruparea șiită Hezbollah, susținută de către Iran, au spus că sunt drone militare israeliene, s-au prăbușit în suburbiile sudice ale Beirutului, dominate de Hezbollah.

 

„Trei atacuri aeriene israeliene au avut loc lângă granița dintre Liban și Siria la est de Zahle”, a scris ziarul An-Nahar.

 

Un oficial al organizației palestiniene a declarat faptul că orașul libanez Qusaya a fost ținta a trei   atacuri aeriene care au provocat doar pagube materiale iar militanții palestinieni au folosit armament antiaerian împotriva aeronavelor atacatoare.

 

„Dronele au atacat unul dintre site-urile noastre cu trei rachete mici. Nu au fost victime, ci doar pagube materiale ”, a declarat Abu Muhammad pentru An-Nahar.

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a refuzat să comenteze aceasta știre.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: